Online utasbiztosítás kedvező áron

Az előre fizetett utazási megállapodások esetleges lemondási díjai fedezetet jelentenek az ön számára, ha nem tud repülni vagy eljutni a tervezett szállásra olyan okok miatt, amelyek nem állnak ellenőrzése alatt, például betegség, sérülések, sztrájkok vagy természeti katasztrófák.

Online utasbiztosítás vár mindenkire az axa-assistance.hu weboldalon, tehát bátran keressen fel minket és itt mindent megtudhat ami csak az utasbiztosítással kapcsolatos. Utazási biztosítási kötvény vásárlásakor több nap áll rendelkezésére, amely idő alatt díjmentesen lemondhatja vagy módosíthatja a kötvényt, amennyiben még nem utazott el. Ezen idő elteltével előfordulhat, hogy nem tud módosítani. Adja meg helyesen az utazási dátumokat az egy utazási irányelvekben – utasbiztosítása érvényét vesztheti, ha nem adta meg pontosan az utazási dátumokat. Biztosítania kell, hogy az utazási biztosítási kötvény az utazás teljes időtartamára kiterjedjen. Valami, ami normálisnak tűnhet az egyik országban, rosszalló lehet, vagy akár illegális egy másik országban, ezért erre is figyeljen oda.

Végezzen néhány kutatást utazása előtt, és győződjön meg arról, hogy tisztában van-e a törvényekkel a felkeresett helyeken, vásároljon magának egy utazási könyvet és innen informálódjon. Utazási biztosítása nem nyújt fedezetet, ha illegális tevékenységekben vesz részt. Győződjön meg arról, hogy az extrém tevékenységek hozzáadódnak a kötvényhez. Az utazók egy kis százaléka nem vásárol utazási biztosítást, mivel felesleges és drága többletnek tekintik az üdülési költségek során. Ne feledje, hogy ha nem rendelkezik utazási biztosítással, akkor nem fedezik, ha balesetet szenved külföldön, az ezzel kapcsolatos összes költséget a saját zsebéből kell kifizetnie. További részleteket az axa-assistance.hu weboldalon talál.