Jade karkötő rendelése az interneten

Ha a valódi Jade-ről van szó, akkor nevezhetjük őket Jadeitenek vagy Nefritnek. Két különböző ásványi anyag, de megjelenésükben egyformák. De várjon hiszen sok más anyag is hasonlít Jade-re, és a kereskedők szerte a világon Jade-nek hívják őket, mert ez növeli termékük értékét.

Jade karkötő kapható az asvanyajandek.hu weboldalon, ezért nincs más dolga, mint benézni hozzánk, ha meg szeretné tekintené szebbnél szebb Jade karkötőinket vagy bármelyiket meg szeretné rendelni. Eredeti Jade karkötőt kereső vevőként nagyon zavaró, sőt ijesztő lehet a legjobb ajánlat megtalálása, mert a darab hitelessége néha kétséges lehet. Ne féljen, hiszen weboldalunkon csak eredeti termékeket találhat, így nem kell félnie attól, hogy hamis terméket kap. A Nefrit és a Jadeite, mindketten igazi, hiteles Jadek. Ha ugyanazt a kínai Jade karkötőt keresi, amelyet dollármilliókért árulnak aukción, és amelyet a hagyományos kínai császári családok viseltek, akkor Jadeite Jade-et keres. Bár megjelenésükben hasonlóak, kémiai összetételük nagyon eltérő. A jadeit keménysége nagyobb és tartósabb.

A nefrit kevésbé fényes és szinte mindig átlátszatlan. A jadeit színei világosabbak, élénkebbek, míg a Nefrit általában sötétebb, mattabb árnyalatú. A nefrit világszerte általában nagy lelőhelyeken található meg, és elérhetősége miatt általában faragásra használják. A jadeit sokkal ritkább ásványi anyag, és kereskedelmi forgalomban csak Mianmarból (Burma) kapható. Az utánzat olyan anyag, amely hasonlít, de teljesen más kémiai összetételű és tulajdonságú. Például az ausztrál Jade gyakran utánzata a kiváló minőségű Jadeitet. Bár a nevében Jade szerepel, valójában Chrysoprase, amely a Quartz család tagja. Győződjön meg termékeink hitelességéről az asvanyajandek.hu weboldalon és rendeljen karkötőt még ma.