Nokedli Bohóc rendelés a fergeteges hangulatért

Minden szülő tudja, hogy a gyerek milyen izgatott a szülinapján, sőt már jóval azelőtt azt a napot várja. Ilyenkor mindenki rá figyel, elhalmozzák ajándékokkal és azon a napon ő a legboldogabb gyerkőc a világon. Ki más lenne az a személy, ha nem a bohóc, aki még mókásabbá tud tenni szülinapot.

Bohóc rendelés a www.nokedlibohoc.hu honlapon. Nokedli bohóc már több éve foglalkozik szórakoztatással és legfőként gyerek szülinapokon jelenik meg bohócként. Éttermekben is találkozhatunk vele bohócként, aki animátor, lufihajtogató és hangulatfokozó munkatárs is egyben. Ahhoz, hogy egy gyermekzsúr tökéletes legyen, mindenképp szükség van egy szülinapi bohócra, akivel a hangulat a tetőfokára hág. Nokedli bohóc már nagyon sok gyermekzsúrt varázsolt élvezetesebbé, de találkozhatunk vele falunapokon, céges rendezvényeken is, mint lufihajtogató vagy éppenséggel zsonglőr oktató. A Stand up Comedy is közel áll hozzá, ezt az oldalát inkább céges rendezvényeken szokta megmutatni.

Láthatjuk tehát, hogy Nokedli valójában több mint egy bohóc, egy igazi mókamester, aki nem csak szórakoztatja, hanem meg is tanítja a gyerekeket különféle trükkökre. A gyermekzsúrokon bevonja a kicsiket is a műsorba, ahol mutatványaihoz gyakran segítségre is van szüksége. A gyermekek természetesen jutalomban részesülnek a segítségért cserébe. A céges bulikon egyaránt megállja a helyét, örömkönnyeket csalva az arcokra. Ha közeleg gyermeke szülinapja és azt szeretné, hogy egy fergeteges, mókás és interaktív buli legyen, akkor ne habozzon és mindenképp keresse fel Nokedli bohócot. Látogasson el a www.nokedlibohoc.hu weboldalra, ahol többet megtudhat a munkásságáról. Abban az esetben, ha bármilyen kérdése lenne és időpontot szeretne kérni, akkor hívja bizalommal a +36 70 277 24 50-es telefonszámot, és Nokedli bohóc minden kérdésére örömmel válaszol majd.