Lombházak csodálatos környezetben

Egy kis kikapcsolódásra vágyik távol a város zajától? Töltsön el egy hétvégét másodmagával az egyik noszvaji lombházban. A gyönyörű és egyedi tervezésű lombházakat két személyre tervezték, luxuskivitelben. Összesen négy ilyen ház épült Noszvajban egy különleges erdei környezetben, ahol a természeté és a nyugalomé a főszerep.

Lombházak hazánkban először Noszvajban. A házakból nyíló panoráma egyszerűen lélegzetelállító és a szolgáltatások is magas színvonalúak. A házak felszereltsége minden igényt kielégít, mivel a házak tervezésénél az egyik legfontosabb szempont az volt, hogy minden vendég számára különleges élményt nyújtsanak az itt eltöltött napok. Mindent megtalálhatunk bennük amire csak szükségünk lehet. Fürdőszoba, külön wc, minikonyha, minibar, nagy képernyős FULL HD TV, nagy sebességű WIFI, terasz, kétszemélyes jakuzzi és egy közös használatú panoráma szauna, melyből gyönyörű kilátás nyílik a síkfőkúti tavakra. A magas nívó és a kiváló minőség párosul a természet nyújtotta szépséggel.

A szolgáltatások része, hogy minden vendék számára ingyenesen használható kerékpár áll rendelkezésre. A vendégeket minden reggel a Breakfast box-ban reggeli várja. Noszvajban több program is elérhető, köztük az erdei jeep-es vadles program a helyi fővadásszal, erdei túrák, melyhez térképet és útbaigazítást biztosítanak, falunézés gyalog vagy biciklivel (De La Motte kastély, barlanglakások, Imány tető, pincesorok a régi tufabánya), lovaglás a faluban kezdőknek és haladóknak egyaránt. Töltsön el egy páratlan hétvégét az egyik lombházban párjával együtt. Látogasson el a www.treehouses.hu weboldalra és foglaljon szállást itt. Ha bármilyen kérdése lenne, hívja a +3620618900-ás telefonszámot, vagy írjon emailt az info@treehouses.hu e-mail címre.