Monitoring feladatok városfejlesztési és rehabilitációs projekteknél

Bármilyen projektről is legyen szó, különösen, ha városfejlesztés vagy városrehabilitáció, akkor nem csak a munka érdemi része fontos, hanem az is lényeges az előzetes és utólagos értékelés, a monitoring feladatok ellátása megvalósuljon.

Monitoring feladatok is a projekt részét képezik, nem szabad ezekről megfeledkezni. Minden projekt esetében szükség van az előzetes és utólagos értékelésre, hogy a projekt résztvevői pontosan lássák, hogy honnan hova sikerült eljutni, az elvárások mennyire teljesültek. Egy szóval maga a projekt mennyire volt sikeres. Sokan úgy vélik, hogy elég csak utólag értékelni a projekt eredményét, azonban ezzel az a probléma, hogy mivel nem látni mi volt a pontos kiindulási pont, csak találgatni lehet mennyire volt sikeres az adott projekt. A folyamatos monitoring feladatok ellátása hozzájárul ahhoz, hogy a projektről végig pontos információi legyenek a résztvevőknek és ne szükség esetén változtatásokat eszközöljenek a megfelelő irányba.

Ha nem csak városfejlesztési és városrehabilitációs célra keres szakembereket, de szeretné, hogy a monitoring feladatokat is elvégezzék, akkor érdemes a Városfejlesztés Zrt-t választani. Nem csak magát a projektet végzik el, de egyben folyamatos monitoring feladatok által tisztában vannak vele, hogy a projekt milyen mértékben és hogyan valósul meg. Ha bővebb információkhoz szeretne jutni, akkor érdemes ellátogatni a varosfejlesztes.hu weboldalra, ahol tájékozódhat a monitoring feladatokról, továbbá városfejlesztési és városrehabilitációs projektekről is bővebb információkat megtudhat. A varosfejlesztes.hu weboldalon elérhetőséget is talál, ha szeretné felvenni a Városfejlesztés Zrt munkatársaival a kapcsolatot!