2. kerületi pszichológus – Bajnai Nóra

Egyre inkább elfogadottá válik az emberek szemében, ha valaki úgy dönt, hogy problémáival pszichológushoz fordul, mert úgy érzi egyedül nem találja az irányt, élete mintha elakadt volna vagy egy élethelyzeten nem tudja túltenni magát.

2. kerületi pszichológus – Vannak bizonyos életszituációk, amelyekkel egyedül nehéz szembenézni, így az ember azt érzi egyedül képtelen megbirkózni a problémákkal, nem látja a kiútat. Ezt sokszor az is tetézi, hogy a környezet nem érti, nem hallgatja meg a bajba jutottat, vagy problémáját lekicsinyli, aminek következtében bezárkózik és a depresszió megjelenésére is nagy esély van. Ekkor nagy segítséget jelent a pszichológus, aki kívülről, objektívan látja a helyzetet és segíthet a páciensnek megtalálni a kiutat vagy feldolgozni traumákat. Pszichológusra nem csak a felnőtteknek, de a gyerekeknek is szüksége lehet. Különösen a serdülőkorra igaz ez, hisz ekkor olyan dolgokról kell dönteniük, mint például pályaválasztás, valamint sok esetben a tanulási és beilleszkedési zavarok kezelésére is szükség van.

Fontos tisztában lenni vele, hogy egyáltalán nem ciki, ha pszichológus segítségét veszi igénybe, saját vagy gyermeke számára. A problémák csak ritkán oldódnak meg maguktól, így érdemes szakemberhez fordulni. Ha nincs ötlete kihez, akkor azt javasoljuk, hogy a 2. kerületben található Bajnai Nóra pszichológushoz és sportszakpszichológushoz! Ha bővebb információkra van szüksége vagy szeretne elérhetőséget Bajnai Nórához, hogy bejelentkezzen egy időpontra, akkor látogasson el a bajnainora.hu weboldalra, ahol minden szükséges információt megtalál egy helyen. Itt azt is megtekintheti, hogy milyen problémák esetén tud pszichológushoz fordulni. Jelentkezzen be Ön is egy időpontra!