Mit kell tudni a genealógus munkájáról?

A genealógus misztikus szónak tűnik, ugyanakkor, ha lefordítjuk rögtön tudni fogja miről van szó! A genealógus gyakorlatilag családfa készítőt jelent. A genealógus felkutatja egy család elhunyt tagjait és minél több információt gyűjt össze, majd ezt követően megalkotja a családfát.

Genealógus – Manapság a legtöbb ember elsősorban a jövőbe tekint, igyekszik azt megtervezni. A múltról kevés szó esik, pedig nem érdemes a múltat hagyni, hogy a feledés homályába vesszen. A legtöbb családban kizárólag a dédnagyszülőkig, esetleg az ükszülőkig képesek visszavezetni a családfát. Ritka, ha egy család akár száz vagy még régebbre visszatekintve ismeri az elődöket. Pedig nagyon izgalmas megismerni az ősöket és izgalmas történetüket. A múlt ugyanis gyakran rengeteg érdekességet, megdöbbentő vagy épp mókás összefüggést tartalmaz. Természetesen az is fontos, hogy egy nagy szakértelemmel rendelkező, lelkiismeretes szakember kutassa a család múltját, így nagyobb eséllyel fog rengeteg információt megtudni családja múltjáról. Ha nem tudja milyen genealógust keressen fel, akkor azt javasoljuk, hogy válassza Zacher Andrást!

Zacher András több, mint húsz éve foglalkozik családfa kutatással, így kellőképp nagy tapasztalatra tett szert, melyet munkáiban folyamatosan kamatoztat. Habár nagyon fontos a szakmai tapasztalat, az is tagadhatatlan, hogy a sikeres családfa készítéshez ennél valamivel többre van szükség. Például kitartásra, figyelmes szemre, komplexitásra törekvésre, nagyon sok befektetett időre és logikára. Szerencsére Zacher András mindezekkel rendelkezik, így biztosan részletes, minőségi munkát fog végezni. Ha szeretne bővebb információkhoz jutni, illetve elérhetőséget Zacher Andráshoz, akkor látogasson el a zacherandras.hu weboldalra és tájékozódjon!