Minőségi tehénistálló teljes kiszerelésben kapható!

A szarvasmarhák kerülik a fogyasztható fűféléket vagy a gyomokat? Természetesen a fűfélék és hüvelyesek kiválóak, de kerülendő a bojtorján, a selyemfű, az aranyvessző és a bogáncs. Ha kevés a mérgező növény, a szarvasmarha valószínűleg nem fogyaszt belőlük annyit, hogy problémát okozzon, de ahol csak a mérgező növények vannak, ott nagy a toxicitás lehetősége. Annak érdekében, hogy ne kerüljenek mérgező növények közelébe állatai, rendeljen minőségi tehénistállót.

Tehénistálló elérhető a gravetti.hu weboldalon ezért kattintson ide bátran és tekintse meg a kínálatunkat hogy az ön állatállománya is a legjobb istállóban részesülhessen. Azokon a kis gazdaságokon, ahol csak néhány legelő található, ügyeljen arra, hogy elegendő széna álljon rendelkezésre a téli hónapokban. Jó ötlet, ha sok széna van kéznél, még akkor is, ha a legelők egész évben rendelkezésre állnak. A jó legelő és széna mellett friss víz rendelkezésre állása szükséges a minőségi tehénistállóban. A gabona takarmányozása a korlátozott legelő idején segít megőrizni a tehenek jó kondícióját. A legelő szénával és gabonatakarmányokkal történő kiegészítése lehetővé teszi, hogy több szarvasmarhát tartson kisebb legelőn. Továbbra is ügyelni kell arra, hogy a terület ne legyen túlzsúfolt. A zsúfoltság hasonló stresszhez vezet, mint egy kereskedelmi takarmányozási környezetben.

A kerítés lesz a következő lépés a szarvasmarhafarm felépítésében, és a tehénistállót is körülveheti ezzel a kerítéssel. Ha az első alkalommal jól csinálja, az azt jelenti, hogy nem fog minden hétvégén kerítések javításával és a szomszédokkal való kapcsolat javításával tölteni! A jól táplált és elégedett tehenek valószínűleg nem próbálnak megszökni. Miután az üszők és tinók felnőnek, megpróbálhatják tesztelni a kerítésvonalat, ha nincs elég ennivalójuk, erről érdemes mindig gondoskodni. Amennyiben tehénállományának van szüksége istállóra, nézzen be a gravetti.hu weboldalra.