Minden hölgyet ámulatba ejtő lila shaggy szőnyeg!

Egy lila shaggy szőnyeg lakásunk legszebb ékköve lehet. Kisméretű, vagy óriási 200 x 300 cm-es lila shaggy szőnyegről legyen szó, az biztos, hogy szépsége mindenkit elbűvöl.

A shaggy szőnyeg egy időben a fiatalabbaknál volt elterjedt. Viszont szerencsére népszerűsége mára már nem csak őket, hanem a korosabbakat is elérte. Már ők sem ragadnak le csupán a klasszikus, régi típusú, durván mintázott szőnyegeknél, hanem bátran vásárolnak shaggy szőnyegeket is.

A shaggy szőnyeg az a szőnyegfajta, amit mindenki szeret, és akinek nincs, szívesen elfogadná. Az én személyes kedvencem a lila shaggy szőnyeg. Ez az a szín, ami üde, fiatalos, valóban, szó szerint színt visz a lakásba és több, további színnel is nagyon jól kombinálható. A lila shaggy szőnyeg tökéletes harmóniát alkot a zölddel, a fehérrel, bézzsel, vaníliával, feketével, barnával. A sárga talán már túl sok mellé, de tényleg nagyon jól variálható. Ha szőnyeget vásárolunk, különbséget teszünk férfias és nőies stílus között. Van persze rengeteg gyönyörű unisex, semleges színű szőnyeg is, de vannak kimondottan a hölgyeknek, lányoknak készült shaggy szőnyeg. A gyerekek, lánykák is szeretik a lila színt. Egy lila shaggy szőnyeg, főleg ha különböző mintázat, virágminta, stb. látható rajta, még jobban a kedvencük lesz.

Szőnyeg
Szőnyeg

Ha nem csak a hölgyeket említjük, akkor az Újpest FC focirajongó férfiak is beszerezhetnek szobájukba, nappalijukba egy lila színű shaggy szőnyeget.:) De ha nem fanatikus foci drukker, akkor is egy modern, fiatalos férfi is használhat otthonában lila shaggy szőnyeget. Hiszen ez a szín nem pink és vannak belőle sötét árnyalatok is.

Miért szeretjük ennyire a shaggy szőnyeget? Eleve kezdjük ott, hogy kis gubancos, bolyhos szálaik kényeztetően selymesek és bársonyosak. Magával ragadó puhaságuk mellett csodálatosan bájosak ezek a shaggy szőnyegek. Szemet gyönyörködtető küllemük, amikor haza érünk, rögtön azt suttogják: „Gyere és pihenj meg rajtam, feküdj rám!” Nincs az az ember, aki ellen tudna állni shaggy szőnyegének. Egy lila shaggy szőnyeg pedig főleg megnyugtat, amikor egy fárasztó nap után a nappaliban találjuk magunkat. Egy nagyméretű shaggy szőnyeg pedig összehívja a család apraját-nagyját.

Egy shaggy szőnyeg ajándéknak is jó választás lehet. Adhatunk például új lakásba költözőknek, friss házasoknak, vagy bármilyen alkalomra.

Azt hiszem, egy lila shaggy szőnyeg mindenkinek jobb kedvet csinálna.