Betörés elleni fólia a biztonságos nyílászárókért

A nyári hónapokban megszaporodik a betörések száma, mikor az emberek nagy része az egész éves hajtás után jól megérdemelt pihenését tölti. Nagyon kellemetlen arra hazaérni, hogy valaki kipakolta a házat. Már csak a tudat is, hogy egy idegen járt a házban.

Betörés elleni fólia kiváló módszer a betörőkkel szemben. Több előnye is van, ha ilyen fóliát használunk, például biztonságban tudhatjuk értékeink és családtagjaink. A betörés elleni fólia ugyanis megakadályozza, hogy bárki bejusson a lakásba. Ha sikerül is eltörni az üveget, az nem esik szét több száz darabra, hanem a fóliának köszönhetően egyben marad. Ez nagy mértékben megnehezíti a betörő dolgát. Másrészt, ha bármilyen balesetből kifolyólag törne el az üveg, akkor is egyben marad, így a szilánkok nem fogják megvágni a közelben lévőket. A betörés elleni fólia az egyik legjobb mód a betörők ellen. Ráadásul esztétikus módja otthonunk védelmének. Természetesen rácsot is lehet használni, ha biztos védelemre vágyunk, viszont ne csodálkozzunk, ha egy idő után rabnak fogjuk érezni magunk saját házunkban. Arról nem is beszélve, hogy egyáltalán nem nyújt kellemes látványt.

A Skyfol betörés elleni fólia megnehezíti az üveg beütését, ha pedig sikerül is eltörni az üveget, az a fóliának köszönhetően egyben marad. Ezek a fóliák komoly nemzetközi törésteszteknek voltak kitéve, amiken rendre bizonyítottak. A Skyfol 100 mikronos fóliái nagy mértékben megnehezítik a betörők bejutását, a 300 mikronos fólián keresztül pedig gyakorlatilag lehetetlen a bejutás. A fóliák nem csak megnehezíti a betörők lakásba való bejutását, hanem akár meg is akadályozza. Ha szeretne bővebben tájékozódni a Skyfol betörés elleni fóliák kapcsán, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el a wfcablakfolia.hu weboldalra!