Magicube mágneses kockaépítő, szafari állatok széles választékban

Minden gyerek szeret játszani, és mindig nagyon boldog, amikor egy új játék kerül a gyűjteményébe. Hogyha gyermekeknek szeretnénk vásárolni játékot, akkor a legjobb választás a Póny Játék Webáruház.

Magicube mágneses kockaépítő, szafari állatok a jatek-webaruhaz.hu weboldalon. Sokak számára ismerős lehet az érzés, amikor játékot kell vásárolni egy gyereknek a szülinapjára, és egyszerűen nem tudja eldönteni, hogy mit vásároljon. A webáruházak nagyon elterjedtek napjainkban és ma már szinte minden megvásárolható az internetről. Ennek az egyik legnagyobb előnye, hogy nem kell hosszú perceket eltöltenünk egy üzletben a nézelődéssel és a sorban állassal, hiszen a webáruházakból bármikor, gyorsan és egyszerűen megrendelhetünk bármit. A Póny Játék Webáruház, már több éve működik sikeresen és az itt dolgozó csapat célja, hogy minden gyermek arcára mosolyt csaljon. Itt minden játék egy helyen van és minden korosztály számára találunk majd megfelelő játékot. Az innen megrendelt termékeket, akár más másnap kiszállítják Önnek.

A magicube mágneses kockaépítő már másfél éves kortól ajánlott. A gyerekek mágneses kockákból szerkeszthetnek maguknak egy háromdimenziós szafari világot. Megépíthetik saját vadállataikat és ha valahol elakad az építés, akkor azonnal segít majd az ötletkártya, amely minden állatról leírást tartalmaz, hogy hogyan kell megépíteni. A játék fejleszti a gyerekek formafelismerő képességét. A kockák minden oldalról csatlakoztathatók a többi kockához, mivel minden irányból, oldalon mágnesekkel vannak ellátva. Látogasson el a weboldalra Ön is és vásároljon innen kiváló minőségű játékokat. Abban az esetben, ha bármilyen kérdése lenne, akkor hívja a +36 70 64 96 396-os telefonszámot, vagy írjon emailt az info@jatek-webaruhaz.hu email címre.