Féltengely csukló az egyik legfontosabb alkatrész

Egy, olyan alkatrészről beszélhetünk, amely az autó hajtásláncának a részét képezi. A féltengely feladata tulajdonképpen az, hogy a sebességváltótól közvetítse a nyomatékot a meghajtott kerékhez. Amennyiben szeretne mégtöbbet megtudni, akkor tartson velünk.

Féltengely csukló szinte minden fajta márkájú járműhez megtalálható. A kínálatunkat megtekintheti az alkatreszek.hu oldalára kattintva. Abban az esetben, ha egy hátsókerék hajtású, merem hidas autóról beszélünk, akkor féltengely csukló működése jobbára annyiban ki is merül, hogy csak forog és forog. Ugyanis az ilyen konstrukcióknál egyedül a csapágyazás okozhat bármiféle problémát. Amely szintén egy nem nagy problémának nevezhető, ugyanis a csapágyak cseréjével az könnyedén orvosolható. Ám időközönként az óvatosság érdekében elvégezhető teljeskörű féltengely felújítás. Amire érdemes még oda figyelni, hogy ezek az árak műhelyenként eltérhetnek. Amennyiben nem szeretne egy vagyont ráfordítani, akkor keressen fel bennünket személyesen a szegedi szervizünkben, ahol azonnal munkavégzéssel elvégezzük a szükséges teendőket.

Ám, ha elsőhúzású autóval van dolgunk, akkor mindjárt más a helyzet. Ugyanis a kormányzás miatt az első kerekeknél más a kialakítás, így itt már nem elegendő egy egyszerű forgótengely. Ilyen esetekben különleges féltengely csuklóra lehet szükség. Amennyiben magasan szakképzett és nagy munkatapasztalattal rendelkező szakemberekre szeretné rábízni a járművét, akkor a legjobb helyen jár. Minden további információval kapcsolatban keressen fel bennünket a +36 62/554 013, +36 62/468-444-es telefonszámokon. Illetve elérhetőek vagyunk még a  info@kovacsauto.hu e-mail címen is. Várjuk szeretettel!