Légnyomásmérő szenzor kedvező áron

A légnyomásmérő szenzor dolga az, hogy mérje és el is juttassa a motor vezérlésébe a külső légnyomás értékét. Ez az érték megváltozik a tengerszint feletti magasság függvényében, tehát a szívócsőnyomás beállításánál mindenképpen figyelembe kell venni. Légnyomásmérő szenzor minden autómárkához és típushoz kapható, bővebben ezekről az alkatreszek.hu-n olvashat.

Légnyomásmérő szenzor kapható nagyon alacsony áron az alkatreszek.hu weboldalon ezért érdemes lehet szétnézni itt. A befecskendező, vagyis annak a levegő-üzemanyag keveréknek az esetében ami az atmoszferikus nyomásnál nagyobb nyomással működik tudnunk kell a relatív nyomást a szívócsőben, ehhez pedig szükséges megmérni a teljes légnyomást is. A légnyomásmérő szenzor működési elve az elektromos feszültség változásán alapszik. Az érzékelőnek van egy elmozduló vége, ami mozgatja a végét egy potenciométerként kapcsolt ellenállásnak. A nyomásváltozás, illetve a magasságváltozás pedig az elektronika számára okoz közvetlen feszültség változást. A befecskendezés szabályozását viszont a hibás légnyomásmérő szenzor komolyan fel tudja borítani.

Amennyiben több információt és részletet szeretne megtudni a légnyomásmérő szenzorokról nincs más dolga mint felkeresni weboldalunkat az alkatreszek.hu-t, hiszen itt elérhető lesz majd a teljes kínálat is, és egy szűrő segítségével néhány kattintással megtalálhatja a saját autójának megfelelő légnyomásmérő szenzort. Ha kérdéseket szeretne feltenni nekünk a szenzorokról vagy egyéb alkatrészeinkről erre is van lehetősége, csak vegye fel a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal az info@kovacsauto.hu e-mail címen vagy tárcsázhatja a +36 62 468 444 telefonszámot és csapatunk azonnal felveszi majd önnel a kapcsolatot, hogy válaszolhasson a feltett kérdésekre.