Jól felszerelt Székesfehérvári apartman kedvezményes áron!

Székesfehérvári apartmanunk nyitva áll azok előtt, akik egy kis pihenésre vágynak, vagy akik éppen itt nyaralnak Székesfehérváron, de ha üzleti útja van, ajtónk akkor is nyitva áll ön előtt. Apartmanunknak saját parkolója van, így nem kell fizetős parkolót keresnie. Bővebb információkat a pekiapartman.hu weboldalon talál.

Székesfehérvári apartman vár minden kedves családot aki egy kis pihenésre vágyik és éppen Székesfehérváron, a királyok városában nyaral. A városban rengeteg a látnivaló, így a nap végére biztos elfáradnak a nézelődésben, éppen ezért megéri kibérelni egy ilyen kényelmes és jól felszerelt apartmant, mint a miénk. Az apartman egy másfél szobás, nappalikonyhás és fürdőszobás lakás, ahol a Wi-Fi és a TV is korlátlanul használható. A fürdőszobában egy okosmosógép segíti a mosást, valamint használható a hajszárító, a folyékony szappan és a törölközők is. A konyhában sütésre és főzésre is lehetőség van, ráadásul teát is kávét is főzhet, amihez mi álljuk a hozzávalókat. Az apartmannak saját parkolója van ráadásul a beltér klímával ellátott.

Ha még ennél is többet szeretne megtudni kényelmes apartmanunkról, ezt is megteheti, csak keresse fel weboldalunkat a pekiapartman.hu-t hiszen itt minden részletet és információt megtudhat, ráadásul megtekintheti az árakat és azt is, hogy pontosan milyen dátumon van még szabad hely az apartmanban. Weboldalunkra kattintva megtalálhatja képgalériánkat, így megtekintheti az apartman összes helyiségét, így a saját szemével meggyőződhet arról, hogy igazán felszerelt és pihenésre alkalmas. Kérdések felmerülése esetén bátran forduljon barátságos ügyfélszolgálatunkhoz a +36-70-386-8141  telefonszámot tárcsázva, vagy töltsön ki egy űrlapot weboldalunkon a nevének, e-mail címének és üzenetének megadásával.