Izgalmas tűzzsonglőr produkció a Lángoló Leguánoktól

A tűz az idők kezdete óta elbűvöli az embert. Nem csoda, hogy a tűzzsonglőr produkciók mindig hatalmas tömeget vonzanak, hiszen valóban nem mindennapi látványról van szó.

Tűzzsonglőr produkciót a többség szívesen tekint meg, hisz elképesztő látvány, ahogy a zsonglőrök játszi könnyedséggel bánnak a tűzzel. Manapság a tűzzsonglőr produkciók, gyakoribbak, mint gondolnánk, olyannyira, hogy akár céges vagy családi rendezvényeken is láthatók, ennek oka pedig, nem más, mint hogy vannak olyan produkciók is, melyek kifejezetten a szűkebb pénztárcákra lettek szabva. Az sem ritka, hogy a tapasztalt tűzzsonglőrök a közönséget is bevonják a produkcióba. A bemutató nélkülözi a speciális effekteket, kizárólag a zenére történő koreografált előadás van középpontban. A tűzzsonglőr előadások gyakran gyereknapokon. A tűzzsonglőrök sokszor a közönséget is bevonják, így aktív részesei lehetnek a produkciónak, ami főleg a gyerekek számára felejthetetlen élmény.

A Lángoló Leguánok nevezetű tűzzsonglőr társulat 2005 óta szórakoztatja közönséget, így több, mint közel másfél évtizedes tapasztalattal rendelkeznek. Magyarország egyik legnépszerűbb tűzzsonglőr társulatáról van szó. A fellépéseik során több, mint 20 eszközt használnak a még látványosabb produkció érdekében. Ugyanakkor azt is fontosnak tartották, hogy a szűkebb költségvetéssel rendelkezők számára is elérhetővé váljon a tűzzsonglőr produkció, így többféle csomag közül lehet választani, hogy mindenki rátaláljon a pénztárcájának leginkább megfelelőre. Továbbá az is fontossá vált, hogy olyan tűzzsonglőr show is készüljön, mely kifejezetten a kisebb korosztálynak szól. Bővebb információkért látogasson el a leguanok.hu weboldalra.