Hogyan hosszabbítsuk meg a sebességváltónk életét?

Ugye, Ön is szeretné, ha a gépjárműve hosszú ideig hibátlanul működne? Hát persze, hogy szeretné, hiszen minden gépkocsi-tulajdonos ezt szeretné. Ehhez azonban folyamatos ápolásra, karbantartásra és odafigyelésre van szükség. És nincs ez másképp a sebességváltó esetében sem. Tartson hát a Kovács Autóval, és ismerje meg ezen kényes alkatrész élettartama meghosszabbításának a módját!

A kérdés, hogy hogyan hosszabbítsuk meg a sebességváltónk életét? A válasz pedig erre az, hogy óvatossággal. Ugyanis nagyon oda kell arra figyelnünk arra, hogy ne erőltessük túl a sebességváltót. Mindig kellő odafigyeléssel és időben kell sebességet váltani, hogy ne terhelődjön túlzottan ez a kényes alkatrész. Amit pedig még megtehet az az, hogy folyamatosan biztosítja azt, hogy kellő kenőanyag kerüljön a sebességváltóba. Bár nem gyakran szorul olajutántöltésre az eredetileg belerakott mennyiség, mégsem árt időről időre feltölteni, hogy biztosan ne legyen probléma. Ez utóbbihoz pedig kérheti a Kovács Autó szerelőinek a segítségét, ha esetleg Ön nem boldogulni a feladattal. Ha pedig a megfelelő kenőanyagot keresi a sebességváltójához, akkor azt megtalálhatja a Kovács Autóalkatrészek webáruházában.

Amennyiben tehát Ön is szeretné, ha a sebességváltója hosszú időn át probléma nélkül szolgálná ki az Ön gépjárműjét is, akkor kezelje azt óvatosan és gondoskodjon a kenőanyagpótlásról! Ez utóbbihoz bizalommal fordulhat a Kovács Autóhoz, akiket megtalálhat a ka-autoszerviz.hu linkcímen. Illetve vásárlás esetén keresse fel a Kovács Autóalkatrészek webáruházat az alkatreszek.hu címen. Vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a +36 62 554 013-as telefonszámon, illetve a szerviz@kovacsauto.hu e-mail címen! Személyesen elérhetőek vagyunk Szegeden, a Kossuth Lajos sgt. 85. szám alatt.