Hajfestés csak professzionális hajfestékkel

Izgalmas és egyben ijesztő a gondolat, hogy teljesen megváltoztasd hajszíned. Ha otthon magadnak, esetleg egy barátnőd segítségét kéred, akkor nem árt pár dologra odafigyelni. Ha profi alapanyagokat használsz, akkor biztosan nem fogsz csalódni a végeredményben és az általad elképzelt színben fog pompázni hajkoronád.

Professzionális hajfestékek használatával olyan lesz frizurád, amilyenre vágysz! A hajfestés egyszerűnek tűnhet, különösen abban a tudatban, hogy nagyon sokan bevállalják, azonban, ha pár egyszerű dologgal nem vagy tisztában, esetleg nem megfelelő a hajfesték, amit használsz, akkor könnyen katasztrófába fulladhat az otthoni hajfestés. A hajmosást követően nem szabad közvetlenül hajat mosni, sőt a mindennapos hajmosás sem tesz jót a hajnak, így ezt is próbáld elkerülni. Egy héten lehetőleg kétszer-háromszor mosd meg a hajad, ennél többször ne. Ha a köztes időben úgy érzed zsírosak a tincseid, akkor használj száraz sampont, melynek köszönhetően hajad ápoltnak és frissen mosottnak fog tűnni. Érdemes tisztában lenned vele, hogy az első alkalommal nagyobb odafigyelésre és felkészülésre van szükség, mint amikor utánfestésre kerül sor.

Még a teljes hajfestést megelőzően meg kell győződnöd arról, hogy nem vagy-e allergiás a hajfestékre. Ezt lehetőleg huszonnégy órával a hajfestés előtt kell megállapítani. Ha professzionális hajfestéket használsz, akkor kicsi az esélye allergizáló termékkel találkozol. A festés menete a hajhossztól is függ. Ha első hajfestésed lesz otthon, akkor érdemes egy olyan ismerős segítségét kérni, aki már tapasztalt a témában, de még jobb, ha fodrász segítségét kéred. Ha professzionális hajfestékre van szükséged, akkor azt javasoljuk, hogy látogass el a probeauty.hu webáruházba és tekintsd meg a kínálatot!