Fresh Mesh Sensitive, Aloe vera, kamilla, rózsa illatú bőrápoló nedves törlőkendők

A nedves törlőkendők kíméletesebbek, higiénikusabbak a csecsemők, valamint az idősek számára. A baba bőre puha és törékeny, és vigyázni kell a bőr ápolására és nedvesítésére. Hasonlóképpen az időseknek törékeny a bőre, amelyet gondozni kell. Kartal Murat ügyvezető tulajdonos a Fresh Mesh, Mors, Wipest márkákért felelős.

Fresh Mesh Sensitive, Aloe vera, kamilla, rózsa illatú bőrápoló nedves törlőkendők rendelhetők széles kínálatban a pinesmart.hu weboldalon, ezért ide érdemes ellátogatni. Ügyeljen arra, hogy tesztelje az új törlőkendőket a bőrén, ha hajlamos az érzékenységre. Soha nem lehet tudni, hogyan reagál a bőre. Az idősgondozás egyik legnagyobb kihívást jelentő része a megfelelő higiénia fenntartása azáltal, hogy nemi és anális területeiket szárazon, tisztán és irritációtól, viszketéstől és fertőzéstől mentesen tartják. A csecsemőkhöz hasonlóan a hátrányos helyzetű idősebbeknél is kialakulhat pelenka kiütés a vizelet és nedvesség gyakori kitettségéből adódóan. Ezért nagyon fontos a pelenka területének megfelelő megtisztítása és a megfelelő termékek, például nedves törlőkendők használata. A csecsemők puha bőrűek és kíméletes ápolásra is szükségük lesz. Szülőként megértettük, hogy a csecsemőknek finom ápolásra van szükségük, és nem durva kezelésre, néhány durva felületű WC-papírra.

Vékony, sima és puha textúrája ellenére a WC-papír használata sok ember számára ártalmatlannak tűnhet. A szakértők azonban nem értenek egyet. Ez a puha papír valójában „elvághatja” a perineális területüket. Ez hihetetlenül hangozhat, de a WC-papír, különösen az olcsóbb, durva papír, mikrovágásokat okozhat, amelyek eléggé megzavarhatják a bőrgátat kellemetlen érzés és irritációhoz vezetve. Amennyiben nedvestörlőt rendelne, keresse fel a pinesmart.hu-t. A Kartaltex Group hazánkban a kizárólagos importőr és forgalmazó amikor a nedvestörlőkre kerül a sor.