Egészséges és hatásos kavitációs zsírbontás

Szeretné csökkenteni a zsírt? Kisebb, határozottabb derekat vagy karcsúbb combokat szeretne? A kavitáció segíthet a fogyásban láthatóan és azonnal. Az ultrahangos kavitáció egy 3D-s zsírleszívás, amely biztonságosan, hatékonyan és nem invazív módon csökkenti a testzsírt. Célzott ultrahangos hullámokat használunk a zsírsejtek lebontására anélkül, hogy károsítanánk a test más sejtjeit.

Kavitációs zsírbontás vár önre is a fogyasztas-alakformalas.hu weboldalon, tehát nézzen be ide és tudjon meg mindent erről az érdekes folyamatról. Mielőtt bármilyen 3D zsírleszívási eljárást elvégeznénk, konzultálnia kell szakterapeutánkkal, így elmesélheti céljait és kérdéseket tehet fel. Maga az eljárás magában foglalja egy olyan eszköz elhelyezését a testén, amely ultrahangos hullámokat használ a zsírsejtek megcélzásához. A teljes kúra legalább hat kavitációs kezelésből áll, bár néhány eredmény azonnal látható lesz. Az ultrahanghullámok kifejezetten a test nem kívánt zsírsejtjeit célozzák meg, megzavarva őket addig a pontig, ahol folyadékká válnak. Ha ezt elértük, a zsíros folyadék természetes úton távozik a testéből, anélkül, hogy olyan gyakorlatot végezne, amelyre egy szokásos zsírleszívási eljáráskor szükséges lenne. Sajnos nem tudjuk ajánlani ezt a kezelést, ha terhes vagy szoptat. A mellékhatások, az óvatosság és az ellenjavallatok teljes listáját személyes megbeszéléseken vitatják meg.

Ha nem biztos abban, hogy alkalmas lesz-e a kezelésre, hívjon minket telefonszámunkon, amelyet megtalál weboldalunkra kattintva. A kezelés napján ne fogyasszon alkoholt vagy koffeint. Kerülje a nehéz ételeket közvetlenül az eljárás előtt és után. A kavitációs kezelések során javasoljuk, hogy napi 1,5 liter vizet igyon meg. Amennyiben többet tudna meg a kezelésről és az ár iránt érdeklődne, keresse fel weboldalunkat a fogyasztas-alakformalas.hu weboldalt és itt mindent megtalál majd ami érdekelheti ezzel kapcsolatban.