Foci eb tv közvetítés a focieb2021.hu-n

Franciaország a 2018-as oroszországi világbajnokság megnyerése után bekerül az idei foci eb kedvencei közé. Kylian Mbappe, Antoine Griezmann és Paul Pogba továbbra is kulcsfontosságú játékosok lesznek Les Bleus csapatában.

Foci eb tv közvetítés vár mindenkit a focieb2021.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk még ma és tudja meg, hogy hol érdemes foci eb meccseket néznie júniusban és júliusban. A világbajnokok, vagyis a fent említett franciák mégis a „halál csoportban” találják magukat, az uralkodó Európa-bajnok Portugália és a volt világbajnok Németország egyaránt a favoritok között szerepelnek. A 2018-as világbajnokság második helyezettje, Horvátország is erős versenyben lehet a bajnokság megnyeréséért, az Euro 2021 lehet az utolsó nagy nemzetközi torna a legnagyobb nemzedékük számára, mint Luka Modric, Ivan Rakitic, Ivan Perisic, Mario Mandzukic és Danijel Subasic. Más csapatok, amelyek várhatóan jól teljesítenek, Belgium, Spanyolország és Anglia. Olaszországnak és Walesnek legutóbb emlékezetes Európa-bajnoki tapasztalatai voltak, és ugyanebben reménykednek majd, míg Hollandia arra törekszik, hogy a távolban eltöltött évek után visszatérjen a nemzetközi futball csúcstalálkozójára.

Az Euro 2020-at egy évvel elhalasztották a COVID-19-hez kapcsolódó zavarok miatt. Bár a név megváltozott Euro 2021-re, a bajnokság 2021 nyarán várható, annak ellenére, hogy a koronavírus továbbra is komoly fenyegetést jelent Európa-szerte. Az UEFA kontinensbajnoksága történetesen nagyon várt esemény, és felmerül a kérdés, hogy vajon lecsökken-e ebben az évben a továbbra is tomboló COVID-19. Az UEFA vezetői szerint a késedelmes Euro 2020 várhatóan 2021 nyarán fog elindulni a tervek szerint. Bővebb leírásért és még több információért nem árt felkeresni weboldalunkat a focieb2021.hu-t.