Feszültség átalakító inverter

A feszültség az elektromosságra vonatkozik; a különböző országokban különböző típusú villamos energia van, vagyis figyelembe kell venni a feszültség-átalakítást. Ez azt jelenti, hogy az elektronikája ugyanazzal a feszültséggel rendelkezik, mint az az ország, ahol vásárolta őket, így ha más országba viszi őket, akkor előfordulhat, hogy nem fognak működni.

Feszültség átalakító inverter használata: ha egy 120 V-os eszközt csatlakoztat egy fali aljzathoz, amelyet 220 V-nak szánnak (vagy fordítva), akkor kiolvad egy biztosíték a készülékben és esetleg az épületben is. Ismernie kell a készülék teljesítményét annak érdekében, hogy meghatározhassa a megvásárolható feszültségátalakítót, ezért keresse meg a készülék W jelzéseket tartalmazó címkéjén, hogy megkapja ezeket az információkat. Ezután mindenképp vásároljon olyan átalakítót, amelynek teljesítmény-teljesítménye kétszer-háromszor nagyobb, mint az Ön által tervezett üzem a biztonságos átalakítás érdekében. Például, ha készüléke vagy készüléke 600 W, szerezzen be egy átalakítót vagy transzformátort, amely 1200 W. Ha kétségei vannak, vásároljon sokkal nagyobb teljesítményű konvertert. Túl sok watt nem árt, de a készülék nem fog működni, ha nincs elég.

Azoknál a cikkeknél, amelyekhez nagy áramfeszültségre van szükség az első bekapcsoláskor (tévék, elektromos kéziszerszámok, lézernyomtatók), szerezzen be egy átalakítót, amelynek HATÁR nagyobb a készülék teljesítményénél. Tehát egy 500 W-os eszközhöz 1500 W-os átalakítóra van szükség a biztonságos és sikeres átalakításhoz. A különböző eszközöknek különböző igényeik vannak. Például: Egy kicsi, nem fűtő elektromos borotvának rendben kell lennie egy 100 W-os feszültségátalakítóval. Nagyobb hőigényű tárgyakhoz, például vasalóhoz, hajsütővashoz vagy hajszárítóhoz azonban nagyobb teljesítményű átalakítóra lesz szükség.