Fenyőkéreg kapszula pénztárcakímélő áron az interneten!

Több mint 100 különböző fenyőfaj létezik. A fenyőfák az örökzöld fák ősi nemzetségei, amelyek bőségesen nőnek az északi félteke számos részén és a déli félteke egyes részein is.

Fenyőkéreg kapszula alacsony áron várja a vitaminstore.hu weboldalon, tehát nem kell messzire mennie, keressen fel minket és megtalálhatja a teljes kapszula készletet. A Pinus pinaster egyfajta fenyőfa, amely a Földközi-tenger térségében őshonos, beleértve Portugáliát, Spanyolországot, Franciaországot és Marokkót. A fákat általában tengeri- vagy fürtfenyőnek nevezik. A tengeri fenyőkéreg-kivonatot úgy állítják elő, hogy először a fenyőkéreget ledarálják, majd mossák és forró vízbe áztatják. Ezután a szilárd anyagokat eltávolítják a folyékony kivonatból. A folyékony kivonat ezután felhasználható önmagában, vagy fagyasztva szárítással és porrá őrléssel tovább feldolgozható. Erős antioxidánsként működik, a fenyőkéreg kivonatot eredetileg Észak-Amerika és Ázsia bennszülött lakossága használták gyógynövényként. Jacques Cartier állítólag 1535-ben fenyőkéreg-kivonatot használt expedíciója során a skorbut kezelésére, amely állapot a C-vitamin elégtelen beviteléből fakad.

Az antioxidánsok olyan anyagok, amelyek megvédik a szöveteket és a szerveket a káros szabad gyököktől. Az egyik tanulmány kimutatta, hogy a francia tengeri fenyőkéreg kivonat antioxidáns hatása erősebb, mint a C-vitamin, az E-vitamin, az alfa-liponsav és a Q10 koenzim. A fenyőkéreg kivonatában található antioxidánsok bioflavonoidokat, katekineket, epikatekineket, procianidineket és fenolsavakat tartalmaznak – ezek az antioxidánsok némelyike ​​egyedülálló a fenyőkéreg kivonatában, míg mások számos gyümölcsben, például avokádóban, eperben, banánban és szőlőben is megtalálhatók. Amennyiben rendelni szeretne vagy további előnyökről szeretne olvasni, látogasson el a vitaminstore.hu weboldalra.