Csoportos utasbiztosítás számos kedvezménnyel!

Az utazása során terroristatámadás éri a várost ahová utazik, és ajánlásokat adnak ki az összes utazó számára, hogy térjen haza? Néha több okból is el kell hagyni az utazást, beleértve a terrorizmust, a kötelező evakuálást és a természeti katasztrófákat, de megengedheti magának, hogy elveszítse az összes fennmaradó, előre fizetett, vissza nem térítendő utazási költséget?

A csoportos utasbiztosítás mindenre megoldás, ezért, ha ön is több személlyel utazik együtt, akkor megéri egy ilyenbe fektetni. Csoportos utasbiztosítás kedvező áron vár mindenkit az axa-assistance.hu weboldalon. A csoportjának egy része késések miatt lemarad a kapcsolódásról, és elmulasztja a túra kezdetét? Ha a csoportjának egy része elmulasztja a csatlakozást, tudja-e, hogyan kell alternatív intézkedéseket hozni a csoport felzárkózása érdekében, és van-e forrása a váratlan többletköltségek kifizetésére? Csatlakozott az egész családhoz egy egyhetes körutazáson, és az egyik poggyász elvész, ellopják? Nincs meg az a ruházat és személyes tárgyak, amelyekre számított az utazáson? Rendelkezik-e a ruházat, a személyes dolgok és a táska cseréjéhez szükséges pénzeszközökkel? Erre is megoldás a biztosítás. Az utazás lemondásának fedezete megtéríti az utazási költségeket, ha bizonyos okból kell lemondania (például betegségek, pénzügyi mulasztások, terrorizmus, hurrikánok stb.).

Az orvosi ellátás segítséget nyújt a helyi orvosi létesítmények felkutatásához, valamint a sürgősségi orvosi ellátásért való fizetéshez, ha a csoportjában lévő személy beteg vagy sérült az utazása során. Az evakuálás lefedettsége biztosítja az evakuálás koordinálását és kifizetését, hogy másutt kapjanak orvosi kezelést. A poggyász késése esetén fedezetet biztosít az alapvető dolgok pótlására, ha a táskája hiányzik, és később megérkezik. Amennyiben többet tudna meg ezekről az ajánlatokról, keresse fel az axa-assistance.hu weboldalt.