Budapest új építésű lakópark lakásai a legjobb áron!

Vásárolja meg álmai otthonát a Kelenföldi lakópark új építésű lakásai közül! A 11 kerületben még soha nem volt ilyen kedvezményes ajánlat és még soha nem járt ennyi előnnyel egy új építésű lakás megvásárlása!

A Budapest új építésű lakópark, lakások terén felülmúlhatatlan minőséget képvisel. Ez azok számára jelent különösképp előnyt, akik hosszú távon szeretnének befektetni vagy akár családalapítás is lehet az ok. A Kelenföldi városrész egyik legnagyobb jellemzői a kényelem és a színvonal. Miért hagyná ki ezt a remek lehetőséget, amikor kedvező áron juthat hozzá olyan új építésű lakáshoz, ami más helyeken sokkal többe kerülnek? Minőségi építkezési anyagokat felhasználva épült az épület, amelyet a hatóságok is megerősítette k, ugyanakkor különböző fűtő vagy hűtő rendszerek is megtalálhatók itt, amelyek szintén a kényelmét szolgálják. A lakóház hő- és hangszigetelés egyenesen fantasztikus, hiszen a homlokzatra 12 cm vastag szigetelés kerül, de az összes külső fal is szigetelt, hogy mind a hő, mind pedig a hang szempontjából kényelembe érezze magát.

A lakásvásárlás egyik legalapvetőbb tényezője a nyílászárók minősége. Mi erre is gondoltunk, hiszen megbízható márka nyílászárói kerülnek beépítésre a homlokzati területre, de a bejárati ajtók is a legjobb minőségűek. A bejárati ajtók erősített acél tok és szárnykerettel vannak ellátva, hogy biztonságban tartsák értékeit és családját is, ezen felül biztonsági betéttel, több ponton záródó zárral, 30 perces tűzállósági határértékkel is rendelkeznek, mert mi tényleg gondoltunk a biztonságára. Mindezek mellett arról is gondoskodunk, hogy a vásárlók számára külön parkolási lehetőséget biztosítsunk, ami ugyancsak nagy előnye lehet annak, ha a Kelenliget lakóparkban vásárol új építésű lakást.