Archive for április, 2011

Széchenyi Pihenő Kártya – SZÉP Kártya tájékoztató

A legújabb, legfontosabb béren kívüli juttatás a Széchenyi Pihenő Kártya (SZÉP Kártya). Olyan univerzális, elektronikus utalvány ez, mely bankkártyára emlékeztető formával és felhasználási móddal rendelkezik. Jelenleg három pénzintézet jogosult a kártyakibocsátásra, mégpedig az OTP Pénztárszolgáltató Zrt., az MKB Bank és a K&H Bank Zrt.

A SZÉP Kártyát a munkáltató igényli a dolgozója részére. A kártya három alszámlával rendelkezik, melyekről kormányrendeletben meghatározott szolgáltatásokért tudunk készpénz használata nélkül fizetni. Az ország egész területén a SZÉP kártya elfogadóhelyek egyre növekvő számban csatlakoztak a rendszerhez. Read the rest of this entry »

SZÉP Kártya ajánlatok a jó választáshoz

A legjobb SZÉP Kártyás ajánlatok, hasznos és tartalmas információk várnak minden kártyabirtokost, hogy a szabadidő eltöltéséhez a legjobb helyszínt, és a legjobb programokat kaphassák. A cafeteria keret tökéletes fedezetet biztosíthat a minőségi pihenéshez! Read the rest of this entry »

Sportos SZÉP Kártya

A SZÉP Kártya a tavaly év végi módosításoknak köszönhetően még több helyen, még többféle módon kínál kényelmes fizetési lehetőséget a kártyabirtokosok számára. A szabadidő alszámla szolgáltatási körének jelentős bővítése révén a Pihenőkártya igazán sportos juttatás lett. Read the rest of this entry »

Újabb cafeteria-elemek a láthatáron

Még csak születőben a 2011. júliusában bevezetésre kerülő Széchenyi Pihenő Kártya (SZÉP-kártya), a kormányzat máris dolgozik ennek kiterjesztésén. Read the rest of this entry »

Közeledik a SZÉP (Széchenyi Pihenő Kártya) bevezetése

A Széchenyi Pihenő Kártya mielőbbi – 2011. júliusi – bevezetését tűzte ki célul a Matolcsy György által vezetett Nemzetgazdasági Minisztérium. Az elfogadóhelyek számára fontos információ ez, hisz a turisztikai főszezonra már éles lehet a rendszer. Read the rest of this entry »

Belföldi utazásra buzdító kampány az MT Zrt-től, Széchenyi Pihenő Kártya – SZÉP a kormánytól

Április 2-án elindult a nemzeti turisztikai marketingszervezet 2011. évi belföldi kommunikációs kampánya, előtte 3 nappal döntött a kormány a SZÉP kártya bevezetéséről. Read the rest of this entry »

Pihenő kártya vs. üdülési csekk (1. rész)

Jó hír a munkavállalóknak!

A 2011-ben bevezetésre kerülő Széchenyi Pihenő Kártya az előzetes várakozások szerint biztosan hatással lesz az üdülési csekk forgalmára. A még minisztériumi kidolgozás alatt álló pihenőkártya rendeletről annyit már lehet tudni, hogy kedvezőbb feltételeket teremt az új cafetéria juttatás működtetéséhez. Read the rest of this entry »