Vadászat Namíbia legjobb helyein!

Afrika bőséges és változatos vadvilága új kalandot kínál, függetlenül attól, hogy Ön először vadászik Afrikában vagy tapasztalt veterán már a helyszínen. Érdemes ellátogatni hozzánk, hiszen segítünk önnel a legmegfelelőbb namíbiai vadászhelyszín kiválasztásában.

Vadászat Namíbia környékén elérhető a moonlighthunting.eu weboldalon, tehát mindenképpen érdemes benézni hozzánk, hiszen itt megtalálhatja csomagárainkat is.  Namíbia Afrika legbiztonságosabb és legstabilabb országai közé tartozik. Namíbiának rendkívül szervezett a természetvédelemre összpontosító vadászati ​​ipara, amely nagyon támogatja a vadászati ​​turizmust. Namíbia a vadállatok sokféle választékával büszkélkedhet, beleértve a sehol másutt nem található fajokat. Az USA és a legtöbb európai ország állampolgárainak, akik 90 napos vagy annál rövidebb ideig látogatnak Namíbiába, érkezéskor vízumot adnak ki, és nem szükséges előzetes kérelem benyújtása. Ügyeljen arra, hogy több üres oldal legyen az útlevelében, és győződjön meg róla, hogy útlevele a tervezett indulást követően legalább hat hónapig érvényes.

A vadászszafarik tökéletes célpontot jelentenek a kezdő és tapasztalt vadászok számára, valamint családbarátok és képesek befogadni akár tizennégy fős nagy csoportokat is. Bátran vadászhat például Namíbia középső Otjozondjupa régiójában, amely vadak sokaságáról és a Waterberg-fennsík Nemzeti Park szomszédságáról ismert. Vadászterületük különféle terepekből áll, beleértve egy teljes hegyláncot (Ozondjahe-csúcs), bokros földet és nyílt szavannákat, amelyek hatalmas gnú, impala, és egyéb állatállományokból állnak. A moonlighthunting.eu weboldalon megtekintheti a vadászatok teljes leírását is, valamint felteheti nekünk kérdéseit a namíbiai vadászatról.