Tudnivalók a Fella mezőgazdasági gépekről

A mezőgazdasági munkálatok elvégzéséhez elengedhetetlenek a mezőgazdasági munkagépek, erőgépek használata. Nagyon sokan vannak, akik mezőgazdasággal foglalkoznak és akiknek szükségük van ezekre a járművekre.

A Fella egy olyan gépjárműgyártó cég, amely mezőgazdasági gépeket gyárt. A szállástakarmányok kaszálása, kezelése terén a cég nagy hagyományokkal rendelkezik és nemcsak Németországban, hanem az egész világon az egyik vezető márkák közé tartozik. Közel száz éve gyártanak innovatív mezőgépeket a Nürnberg melletti Feuchtban. A folyamatosan újuló arculat, modern formatervezés és kivitelezés miatt a Fella mindig fejlődik. A megújult gépek színterét, a vevőkkel folytatott kommunikációt, könnyebben megjegyezhetővé teszik a típusneveket. A pap-agro.eu weboldalon számos információt megtudhat a Fella mezőgazdasági gépekről. A Fella Streetguardtól kezdve, a Fella Rendterítő gépeken keresztül a dobos kaszákig mindent megtalál amire szüksége lehet.

A Pap-Agro Kft. már több mint tizenöt éve kezdte meg működését, és ezalatt az évek alatt természetesen rengeteg tapasztalatra tettek szert a cég dolgozói. Fő céljuk, hogy mekönnyítsék a mezőgazdasággal foglalkozók tevékenységeit korszerű, modern gépekkel, amelyek segítségével a mezőgazdasági munkálatok egyesítésével, gyorsabban, könnyebben, egyszerűbben és kevesebb ráfordítással, költséggel el lehet végezni. A Fella mezőgazdasági gépek pedig kiválóak ezekre a célokra. Látogasson el Ön is a pap-agro.eu  weboldalra és tudjon meg mindent a különféle típusú gépekről. Abban az esetben ha kérdése lenne, ne habozzon és hívja a 06-53/552-283-as telefonszámot, vagy írjon emailt a info@pap-agro.eu email címre.