Tiltólistás termékek, melyeket nem küldhetünk csomagban!

Mielőtt csomagot küldene, minden esetben meg kell győződnie arról, hogy az adott csomagot szállíthatja-e a futár, és nincs-e tiltólistán, mert nem is gondolnánk, hogy léteznek olyan tárgyak, amiket tilos szállítani bizonyos helyekre.

Léteznek olyan tiltólistás termékek, melyeket nem küldhetünk csomagban bárhova! Weboldalunkon, a mixpakk.hu weboldalon többet tudhat meg ezekről, ezért érdemes benézni hozzánk. Sajnos több olyan ország is van, ahol rengeteg termék be van tiltva, ezért pontosan ismerni kell ezeket a dolgokat, még mielőtt csomagot küldene. Az általunk küldött csomagok sokszor jelenthetnek kockázatot, és nem is gondolná az ember, hogy az adott termék tiltólistás. Olyan tárgyakat például tilos küldeni, amelyek nincsenek biztonságosan becsomagolva, és ha törékeny az adott csomag, akkor erről előre szólni kell a futárnak. Romlásveszélyes termékeket is tilos küldeni például és házikészítésű szeszesitalt sem szabad küldeni. A drágakövek és a nemesfémek is tiltólistán vannak.

Amennyiben még ennél is többet szeretne megtudni a tiltólistás termékekről, a külföldi csomagküldésről és megtekintené teljes csomagküldési szolgáltatás listánkat, akkor itt a helye nálunk a mixpakk.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk és rengeteg információt tudhat majd meg a csomagszállításról, ráadásul itt lehetősége lesz gyakran ismételt kérdéseinket is megtekinteni. Ha bármi kérdése lenne a tiltólistás termékekkel, szolgáltatásainkkal vagy az árakkal kapcsolatban, akkor nyugodtan felteheti nekünk kérdéseit, csak vegye fel a kapcsolatot segítőkész ügyfélszolgálatunkkal a +36 30 407 66 55 telefonszámot tárcsázva, vagy küldjön e-mailt az info@mixpakk.hu e-mail címre és itt minden kérdését megválaszoljuk majd ami a csomagszállítással kapcsolatos.