Rendeljen csillagtérképet a Csillagokalatt.hu-n!

A csillagtérkép megmutatja a csillagok pontos helyzetét az égen hely, dátum és idő szerint. A csillagtérképek elkészítéséhez csillagászati ​​szoftvert használunk, amellyel az Ön által megjelölt hely, dátum és idő szerint generáljuk a csillagok helyzetét. Ezután minden egyes térképet gondosan feldolgozunk egy speciális programban a legjobb képminőség elérése érdekében.

A csillagokalatt.hu weboldal várja önt a legszebb csillagtérképekkel, így ha egy igazán szívhezszóló ajándékkal szeretné meglepni szeretteit, akkor itt a helye nálunk. A térképeket prémium művészeti fotópapírra nyomtatjuk kiváló minőségű nyomtatóval, majd gondosan bekeretezzük és becsomagoljuk. Legyen szó az első találkozás estéjéről, amikor beleszeretett valakibe, vagy akár az esküvője éjszakájáról, vagy amikor először találkozott a gyermekével, egyedi csillagtérképe bárhogy alakítható. Számos űrobszervatórium fényképezi az eget különböző időintervallumokban, és nagy pontosságú csillagkatalógus segítségével számítjuk ki a csillagok helyzetét egy adott időpontban vagy helyen. Csillagászmérnökeink alaposan tanulmányozzák és megmérik a csillagok helyzetét és a Föld Nap körüli pályáját, a matematika segítségével pedig ki lehet számítani, hogy mely csillagok voltak a Föld felett egy bizonyos időpontban!

Bár a Nap miatt nem láthatjuk a csillagokat folyamatosan szabad szemmel, a ők mindig ott vannak, és mindig ugyanolyan fényesen ragyognak felettünk, legyen az akár nappal vagy éjszaka. Hogyan tudjuk testre szabni? Mindegyik csillagtérkép-típushoz kiválaszthat egyet az előre beállított témák közül, vagy felveheti velünk a kapcsolatot azok testre szabása érdekében. További részletekért és csillagtérkép rendelésért mindenképpen keresse fel a csillagokalatt.hu weboldalt ahol a teljes kínálatot is megtekintheti.