Óriási fali lámpa kínálat online

Néha nincs földkábel a lakásban, ilyenkor csak kettős szigetelésű (2. osztályú) lámpák használhatók. Néha ezt II. osztálynak írják. Weboldalunk az egloshop.hu lámpái széles választékát kínálja ezzel az extra biztonsági védelmi funkcióval.

Fali lámpa kínálat online várja az egloshop.hu weboldalon, ezért nem kell messzire mennie, keressen fel minket bátran és tudjon meg többet még ma. Az 1970 előtt épült házak a földkábel használatára vonatkozó szabályozási előírás bevezetése előtt készültek el, így sok e korszak előtti háznak dupla szigetelésű világítást kell használnia. Ha nem biztos benne, nyugodtan használhatja a dupla szigetelésű lámpákat minden otthonban és a legtöbb szobában (a fürdőszoba kivételével). A 2. osztályba sorolt ​​fali lámpák dupla szigetelőréteggel vannak beépítve a feszültség alatt álló részek védelmére, így elkerülhető, hogy a kapcsolót vagy a lámpatestet ütés érje. A fali lámpák a helyiség többi lámpájától külön is üzemeltethetők, ha a szerelvényen van kapcsoló, úgynevezett integrált kapcsoló. Ez akkor lehet hasznos, ha alacsony fényszintet vagy nyugodt légkört szeretne létrehozni.

Ha nem kell külön kapcsolnia a fali lámpát, de az Ön által kedvelt lámpa csak beépített kapcsolóval érhető el, megkönnyebbül a tudatától, hogy a kapcsolt fali lámpa továbbra is működtethető a főkapcsolóval (csak győződjön meg róla, hogy a beépített kapcsoló folyamatosan „bekapcsolt” állásban van). Ha régi fali lámpatestét cseréli ki, akkor hasonlóra érdemes cserélnie, ezért mindenképpen adja meg ezt a fontos információt a keresés során. Győződjön meg arról, hogy el tud jutni olyan kábelezéshez, amely lehetővé teszi a lámpák áramellátását, mivel nem szeretné, ha azt tapasztalná, hogy nincs elérhető hálózati vezetéke az új szerelvényekhez! További részletekért nézzen be az egloshop.hu weboldalra.