Opel astra egr szelepre van szüksége?

Az Opel Astra egy kompakt autó/kis családi autó (C-szegmens), amelyet a német Opel autógyár 1991 óta tervez és gyárt, jelenleg a hatodik generációját készíti. 1991 szeptemberében mutatták be ferdehátú, limuzin és kombi (Astra Caravan néven ismert) formában.

Opel astra egr szelep rendelhető nálunk jó áron, tehát ha épp ön is szelep keresőben van, akkor nem kell messzire mennie, hiszen az alaktreszek.hu-n mindent megtalál ami érdekelheti. Az 1990-es évek elején egy szedán és egy kabrió is megjelent az Opel astra kínálatában. Ezeket a karosszériákat később egy kupé (az Astra GTC) követte 2004-ben, a sportos Astra OPC 2005-ben jelent meg, a Twin Top visszahúzható keménytetős kabrió 2006-ban váltotta fel a puhatetős kabriót, míg a Caravant 2009-től Astra Sports Tourer névre keresztelték. A Holden Astra 2009-ben megszűnt Ausztráliában és Új-Zélandon, mert az árfolyamok miatt az Opel autók importja versenyképtelenné vált, és a helyére a helyben összeszerelt Holden Cruze került. 2012-ben rövid időre visszatért az ausztrál piacra, először Opel néven, de leállították, miután az Opel egy évvel később kivonult az országból.

Miután az Opelt a General Motors eladta a PSA Groupnak, az Astra K-t licenc alapján gyártották egészen addig, amíg le nem váltották az Astra L-re. A PSA Group által kifejlesztett Astra L-t a cég egyesülése után adták ki a Stellantis megalakításával. Az Astra névtábla a Vauxhalltól származik, amely az Opel Kadett korábbi generációit (Kadett D (1979–1984) és Kadett E (1984–1991)) Vauxhall Astra néven gyártotta és forgalmazta. A későbbi GM Europe irányelv szabványosított az 1990-es évek elején, amely szerint a modellnevek minden piacon azonosak voltak, függetlenül attól, hogy milyen márka alatt értékesítették őket. Amennyiben szelepeket keres Opel Astrájához nem kell mást tennie, mint az alkatreszek.hu-ra kattintani.