Nyári krepp ágynemű, vasalásmentes tulajdonsággal

A nyári melegben sokan nehezen alszanak. Túl meleg van, nem esik jól betakarózni, ha pedig teljesen kitakarózunk, akkor fázunk. Ha még nem fordult meg az a fejedben, hogy az ágynemű és az ágyneműhuzat is hibás lehet ebben, akkor itt az alkalom.

Az ágyneműhuzatok milyensége nem elhanyagolható dolog, hiszen alvással jelentős időt töltünk életünkben. Ahogyan pedig a pizsamát is úgy szeretjük, ha puha, kellemes anyagú, az ágyneműhuzat garnitúra megválasztása is nagyon fontos.

A nem jól szellőző anyagú ágyneműk alatt melegünk van, izzadunk, nem kapunk levegőt. A jól megválasztott ágyneműhuzat garnitúra viszont sokat segíthet az alvásban. Nyárra ilyen lehet a krepp ágyneműhuzat garnitúra.

A krepp ágynemű ideális a nyári melegben, ugyanis jól szellőzik, hűsítő hatású, az izzadtságot képes magába szívni. Mitől szeretjük ennyire? A legtöbb krepp ágynemű anyaga 100% pamut, vagy kevert szálas pamut (80% pamut, 20% poliészter). Ezek az anyagú krepp ágyneműk kellemes érzetet nyújtanak a bőrnek, ráadásul olyan módszerrel készülnek ezek az anyagú ágyneműk, amiket nem kell vasalni sem.

A krepp ágynemű e tulajdonsága lévén nagyon népszerű a vendégházak, szállodák, apartmanok ágyain. Ugyebár a vendéglátók akár minden nap új ágyneműhuzatot tesznek az ágyra, ezért a krepp ágynemű a vasalás fázisával lerövidíti és megkönnyíti a munkát.

Ágynemű
Ágynemű

A krepp ágynemű nem csak a bőrre gyakorolt hatása miatt kedvelt, hanem stílusossága miatt is. Nagyon sok szép mintájú és színű krepp ágynemű kapható, csak tudjunk választani közülük. Férfiak és nők, de gyerekek számára is szebbnél szebb mintázatok vannak. Állatos, városos, virágos, pillangós krepp ágyneműk a legnépszerűbbek, de vannak minimalista, minta nélküliek is, melyek elegáns stílusúak.

A krepp ágynemű nem csak a szállodák, vendégházak, hanem minden háziasszony kedvenc ágyneműhuzata. Ha jó minőséget választunk belőle, akkor egy jól mosható, színtartó, pihe-puha, bőrbarát ágyneműhuzat garnitúra fog várni minden este, hogy betakarózhassunk vele. Nem kell vasalni, hiszen gyűrt anyaga van, ami sosem megy ki belőle, moshatjuk akár naponta is. Száradás után egyszerűen fel kell húzni a paplanra, párnára és aludhatunk is.

Az egész család takarózhat vele, mert van 7 részes krepp ágynemű garnitúra, 3 részes krepp ágynemű és nagy paplanos krepp ágynemű is, 200×220 cm paplanhuzattal.

Mindenkinek ajánlom, hogy tapasztalja meg a krepp ágynemű jótékony hatásait. Szállodák, több gyerekes családok, stb., mindenkinek hasznára lesz.