Neked van már fenék edzésterved?

A fenék edzése egyáltalán nem könnyű, hiszen maga a fenék háromféle izomból, a kis, a nagy és a közepes farizomból áll. A hatékony fenék edzés mindhárom izmot alaposan megdolgoztatja. Viszont, ahhoz, hogy a popsi kerekedjen jó edzéstervre van szükség.

Fenék edzésterv akkor hatásos, ha személyre szabott és igazodik hozzád. Ezt persze nem úgy kell érteni, hogy nem megterhelő és sokat pihenhetsz, hanem igazodik az edzettségi szintedhez. Kezdőként különösen fontos a fokozatosság elve. A legfontosabb, hogy megtanuld a gyakorlatok helyes kivitelezését. Ezt leginkább egy edző segítségével tudod megtanulni. Ha nem tudod helyesen kivitelezni a fenék gyakorlatokat, akkor annak akár sérülés is lehet a vége. Ha már eleged van a csodát ígérő edzéstervekből és étrendekből, akkor a legjobb, ha szakember segítségét kéred, aki segít elérni a célodat. Ha nem tudod kihez fordulj fenék edzéstervért, akkor azt javasoljuk, hogy válaszd Tótfalusi Alexandra edzőt. Alexandra amellett, hogy számos díjjal büszkélkedhet, egyben sok nőnek is segített már elérni a célját, az álom testet és feneket.

Ha minden alkalommal elkeseredve tekintesz a tükörbe és egyre jobban pánikolsz, ahogy közeledik a strandszezon, akkor mielőbb keresd fel Tótfalusi Alexandrát. Akár online edzésre is van lehetőséged, ha nem szívesen mennél edzőterembe, esetleg a közeledben nincs edzőterem. A popsi edzésnek köszönhetően sokkal magabiztosabbá fogsz válni. Ha nyáron te szeretnél lenni a legjobb fenekű nő, akkor a személyre szabott fenék edzésterv sokat segíthet. Ha szeretnél még több információt megtudni, akkor azt javasoljuk, hogy látogass el a fenekformalas.com weboldalra, ahol még többet megtudhatsz a fenék edzésről. Természetesen a fenekformalas.com weboldalon Alexandrával is fel tudod venni a kapcsolatot!