Ne az esküvői fotóson spóroljatok!

Az esküvő minden pár életében komoly mérföldkő, amelyre mindenki szeretne hosszú évek, évtizedek múltán is emlékezni, sőt visszanézni ezeket a pillanatokat. Annak érdekében, hogy ez megvalósuljon, nagyon fontos, hogy megbízható szakembert válasszatok!

Fényképész kiválasztása során nagyon fontos, hogy ne csupán az árat nézzétek, hanem referenciákat is tekintsetek meg az adott fotóstól. Sajnos vannak párok, akik úgy szeretnék csökkenteni a borsos esküvői kiadásokat, hogy keresnek egy olcsóbb fotóst vagy az egyik rokont megbízzák a feladattal. Előbbi lutri, hiszen attól még, hogy valaki olcsó dolgozhat jól, bár ez jellemzően ritka. Ne feledjük a híres mondást, miszerint „olcsó húsnak, híg a leve”. A másik opció sem túl bíztató, sőt talán még rosszabb, hiszen hiába nyomjátok a vendég kezébe a fényképezőgépet, valószínűleg ő is jól szeretné érezni magát, így előfordulhat, hogy fontos eseményekről lemarad, mert épp pezsgőzik, táncol vagy a többi vendéggel beszélget. Ne feledjétek, hogy az elkészült képeket hosszú évekig múltán is jó visszanézni. Már persze, ha a képek elkészültek és jó minőségűek.

Egy tapasztalt esküvői fotósnak nagy gyakorlata van abban, hogy minden fontos másodpercet elkapjon és a fotózás során szinte láthatatlan legyen, ne zavarjon bele a pillanatba. Nem csupán az olyan nagy pillanatokat örökíti meg, mint a boldogító igen, a hitvesi csók vagy a csokordobás örömteli pillanata, hanem az olyan kincset érő nüanszokat is, mint egy önfeledt kacaj, szeretetteljes pillantás vagy vicces pillanat. A fotózás időtartama rajtatok múlik, egy rugalmas fotós akár egész nap rendelkezésre áll, akár csak a szertartást és a csoportképeket örökíti meg, kéréseteknek megfelelően. Ha minden áron spórolni akartok vagy szűkös a kassza, akkor inkább válasszátok utóbbit egy jó fotóssal. Ha szeretnél bővebben tájékozódni, esetleg egy megbízható fényképészre van szükségetek, akkor látogassatok el a timarbencephotographer.hu weboldalra!