Navision rendszer a lehető legjobb áron!

A terméket a kis- és középvállalkozásoknak (kkv-k) célozzák, jellemzően 5-300 egyidejű felhasználót támogatnak egyetlen helyszínen, gyakran inkább elosztott rendszerekben. A kisebb rendszereket kereső vállalatok jobban megfelelnének a Microsoft Enterprise vagy a versenytársak termékeinek, mint például a SageLine 50, Quickbooks, Access Accounts stb. A nagyobb rendszereket kereső cégek jobban megfelelnének a Microsoft Dynamics AX-nek vagy a versenyképes termékeknek.

Navision rendszer elérhető a devit.hu weboldalon, tehát nézzen be ide és tudjon meg többet a rendszerről és az árakról még ma.  A Microsoft Office-t ismerő felhasználók számára (és manapság ez általában mindenkit jelent, aki valaha is látott számítógépet) a Microsoft Dynamics NAV ugyanolyan könnyen használható. Microsoft-termékként a Microsoft Dynamics NAV kihasználja a Microsoft technológiáit, például az SQL-adatbázisokat, az Office csomaggal való integrációt és más Microsoft-technológiákat, mint például a Sharepoint és az SQL Server Reporting Services-t. A Microsoft termékeitől szokatlan módon a Microsoft Dynamics NAV nyílt forráskódú. Ennek okai a Microsoft előtti eredetre nyúlnak vissza. A Microsoft Dynamics NAV Dániából indult ki, a Navision a/s nevű cég fejlesztette ki. Az első Windows 32bt verzió a 90-es évek közepén jelent meg Navision Financials néven. A korai kiadásokra jellemző, hogy a szoftver funkcionalitása nem volt megfelelő. Ez egy gyakori dilemma a szoftverfejlesztők számára, akik szeretnék kiadni a terméket és elkezdeni bevételt termelni.

A nyílt forráskódú megközelítés a legfontosabb megkülönböztető tényező és jelentős előny az ügyfelek számára. A forráskód betöltődik az ügyfél szerverére, és bármely engedéllyel rendelkező szervezet hozzáférhet a kódhoz, beleértve az ügyfelet is, ha meg akarja vásárolni a szükséges műszaki licencet.  Amennyiben többet tudna meg kattintson a devit.hu-ra.