Minőségi pléd alacsony áron!

Életünk háromnegyed részét ágyban töltjük, ezért a takarók vásárlásánál szenteljünk nagyobb figyelmet, a minőségre és a kinézetre egyaránt.

Minőségi pléd takaró szettre minden háztartásnak szüksége van, melybe a téli hideg napokon belebújhatunk és kellően felmelegedhetünk. A www.dizon.hu online áruház kínálatában található ágytakarók, több színben és méretben megvásárolhatóak, kedvező áron. Kedvelt árucikknek számít, a Havaska sötétzöld, pléd ágytakaró, mely a türkíz-sötétzöld színével, mutatóssá és elegánssá tesz bármilyen helységet. Ez a pihe-puha pléd, jó érzést kölcsönöz, akkor is, ha csak ráfekszünk, vagy kicsit belebújunk. Szinte simogatja és álomba ringatja használóját. Kellemes tapintás és lágyság jellemzi. Ez a különleges színű ágytakaró, mosógépben is mosható, 30 fokon. Príma minőségű, akril anyagból készült, általában felnőttek számára ajánljuk. Otthonokban az ágyra terítve, igazán szép dísze a szobának, hisz ez a zöld szín alkalmazkodik környezetéhez, legyen az egy átlagos háló- vagy egy férfias hangulatú szoba.

A kiváló minőségű takaróink nem csak jó melegek, de mutatósak is. Adja meg testének a simogató érzést, ágyát pedig öltöztesse stílusának megfelelően. Rendeljen termékeink közül, melyek elérhetőek, a könnyen kezelhető weboldalunkon, vagy megtekinthetőek budapesti bemutató termünkben. Kérdéseivel bátran forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, a weboldalon megadott telefonszámon, illetve e-mail címen. A megrendelt árut, 1-2 munkanapon belül, futárszolgálattal kézbesítjük Önnek. Termékeinkre 14 napos pénz visszafizetési garanciát vállalunk, így ha a kézhezvétel után, mégis úgy döntene, hogy mégsem kéri a megrendelt árut, visszaküldheti azt. Vásároljon minőségi darabokat, kedvező áron és kockázatmentesen.