Minőségi Opi gél lakk jó áron!

A géllakk eltávolítása a körmökről könnyű és egyszerű. Ezt a zselés lakkot úgy törölheti le, hogy pamutot áztat acetonba, majd bedörzsöli a körömbe az átitatott gyapotot, ezután hagyja, hogy a gyapot a köröm eltávolítása előtt tíz percig a körmön maradjon. Opi gél lakk rendelésért nézzen be weboldalunkra.

Opi gél lakk olcsón várja a probeauty.hu weboldalon, tehát keressen fel minket bátran és tekintse meg teljes körömlakk készletünket.  Az OPI gél körömlakk nem károsítja a körömágyat. Sőt, erősíti őket! A természetes körmök egyetlen lehetséges károsodása az lehet, ha leválnak, vagy reszelővel próbálják eltávolítani őket. Míg néhány más márkájú gél beszerezhető a kiskereskedelmi üzletekben és otthon is használható, az OPI GelColor exkluzív egy professzionális szalonkörnyezet révén, amely az alkalmazás minden aspektusát kezeli, mint például a kikeményítő lámpák, ami a körmök körüli bőrön is kevesebb irritációt jelent használat közben. A gél manikűr általában tovább tart, mint a hagyományos manikűr. Mivel a lakk beszívódik a körömbe, nem kopik le a súrlódástól, mint a többi lakk. A gél lakk tartóssága attól függ, hogy az alatta lévő természetes köröm mennyire tartja meg.

A zselés körömlakkos manikűr akár két hétig is eltarthat, ha megfelelően ápoljuk. Tökéletesek azoknak a nőknek, akik utálnak minden héten visszamenni a szalonba, vagy azoknak, akik tartósabb megjelenésre vágynak. Mi a különbség a gél körmök és az akril körmök között? A gél manikűr természetesebb, mint az akril köröm. Ha olyan lakkot szeretnél, amely úgy néz ki, mintha az igazi körme lenne, akkor a gél önnek való. A zselés körmök UV fényre kötő technológiával készülnek. Biztonságos és egészséges alternatívája az akrilnak vagy más mérgező anyagoknak. További részletekért és rendelésért megéri benézni a probeauty.hu weboldalra.