Mennyezeti ventilátor jó áron online

A mennyezeti ventilátorok kiváló és energiatakarékos módjai annak, hogy felkészítse otthonát a maximális hűtésre. A mennyezeti ventilátorok újabb modelljei kivételesen csendesek, ami azt jelenti, hogy nem kell aggódnia amiatt, hogy ventilátora megzavarja az üzletet, vagy megnehezíti az éjszakai alvást.

Mennyezeti ventilátor olcsón online várja az egloshop.hu weboldalon méghozzá villámgyors kiszállítással. A mennyezeti ventilátor előnyeinek kihasználása érdekében fontos, hogy a ventilátorokat stratégiailag telepítse otthonában vagy irodájában. Egy szakképzett villanyszerelő felmérheti otthonát vagy irodáját, és segíthet eldönteni, hány ventilátorra van szüksége a hatékonyságuk maximalizálásához. A mennyezeti ventilátorok akár 40%-kal csökkenthetik az energiaköltségeket és a fogyasztást! Mivel a ventilátor nagyon jól hűt, magasabbra állíthatja a termosztátot, így megtakaríthatja villanyszámláját. Minden fokkal 3-5%-ot takarít meg a hűtési költségeken az évre. A megfordítható mennyezeti ventilátorokkal télen is pénzt takaríthat meg! Bár a mennyezeti ventilátor nem változtatja meg a szobahőmérsékletet, a légmozgás lehűti. Azért kellemes a szellő, mert a ventilátor elpárologtatja a nedvességet a bőrről. Ráadásul akár 5 fokkal hűvösebbnek is érzi a helyiséget!

A maximális teljesítmény érdekében ki kell választania a helyiség méretéhez illő ventilátort. Hosszú vagy nagy helyiségek esetén több ventilátort is érdemes figyelembe venni a hűtési igények kielégítésére. Nyolc lábnál alacsonyabb mennyezethez vásároljon mennyezeti rögzítőkészletet, hogy elérje a kívánt hét lábnyi pengehézagot. További infókért nézzen be az egloshop.hu weboldalra.