Magán nőgyógyászat Debrecen biztos választás lehet

Abban az esetben, ha úgy döntünk, hogy egy állami rendelőben szeretnénk elvégezni az éves vizsgálatokat, akkor az számolnunk kell azzal, hogy mindezt hosszas várakozás előzi meg.

Magán nőgyógyászat Debrecen előre egyeztetett időpontok alapján végzi a vizsgálatokat, így elkerülhetjük a hosszú várakozással töltött időt. A nők számára ez egy igen kellemetlen program, melyet azzal szeretnénk enyhíteni, hogy egy kicsit barátságosabb, kellemesebb és nyugodtabb környezettel várjuk. A magánrendelőm megnyitásának a legfőbb célja az volt, hogy mást nyújtsak a páciensem számára, mint amivel az eddigi helyeken találkozhattak. Mivel ismerem a másik oldalát is, hogy az miképpen is zajlik egy állami kórház esetén, hiszen több éven keresztül vettem részt benne. Ott az mellett, hogy hosszú várakozásra számíthatunk, a páciensekre nincs elegendő idő fordítva. Többek között ezért is döntöttem úgy, hogy a több tízezer nőgyógyászati problémát megoldva és több mint 3000 gyermek világra segítése után megnyitom a Mamadoki magánrendelőmet, ahol minimum 15 percet vesz igénybe egy páciensre fordított rendelés.

A magánrendelőben minden szükséges vizsgálatot elvégzünk, mint pl. szűrővizsgálat, általános nőgyógyászati vizsgálat, terhesgondozáts, vagy éppen tini tanácsadást, illetve változókori panaszok kezelését is egyaránt. Forduljon hozzánk bizalommal, hiszen mindig a legjobb tudásunkhoz mérten próbáljuk megoldani az esetleges problémákat. Nálunk a vizsgálatok mindig előre egyeztetett időpontok alapján történek. Amennyiben felkeltettük az érdeklődést kérjen időpontot akár online vagy telefonon. A telefonszámunk a következő: +36 30 958 2421, illetve az e-mail címünk: info@mamadoki.hu.