Kuplung alkatrészek kedvező áron

A kuplung szó a német nyelvből származik, és jelentése tengelykapcsoló. Az autó alkatrészek közül az egyik legfontosabb, hiszen feladat a motor és sebességváltó között a forgatónyomaték átvitele. Ha a kuplung alkatrészek nincsenek megfelelő állapotban, akkor a gépjármű működése lehetetlen. Érdemes kiváló minőségű alkatrészeket vásárolni, mert akkor kisebb az esélye a meghibásodásnak.

A kuplung készlet tartozékai közé sorolhatjuk a kuplung szerkezetet, a kuplungtárcsát, valamint a kinyomócsapágyat. Tudni kell, hogy a kuplung pedál benyomásával egyidejűleg a motor és a sebességváltó között kialakult kapcsolat megszakad, mivel a kuplung tárcsa eltávolodik a szerkezettől. Akkor lehet biztos abban, hogy a tengelykapcsoló megfelelően működik, ha a kuplung pedál benyomása után könnyen és egyszerűen egyes sebességbe tudja tenni az autót, és a pedál felengedésével egyszerre a jármű gurulni kezd. A kuplung készlet cseréje abban az esetben szükséges, ha a kuplung csúszik, és a motortérből kellemetlen szag érezhető. A szett alkatrészei külön-külön nem cserélhetőek ki, mivel minden darab egymáshoz kell kopjon.

Látogasson el bátran a sokak által már jól ismert www.alkatreszek.hu weboldalra, ha szeretne kedvező áron vásárolni kuplung alkatrészeket. Cégünk szakemberei több éves tapasztalattal rendelkeznek, megbízhatóak ezért garantált, hogy munkájukkal ön is maximálisan meg lesz elégedve. Ha kérdései merültek fel a témával kapcsolatban, akkor bizalommal tárcsázza a +36 62/468-444 telefonszámot, vagy írjon üzenetet az info@kovacsauto.hu e-mail címre, és munkatársaink örömmel válaszolnak önnek. Ne feledje, hogy a webáruházunkban található alkatrészek mindegyike kiváló minőségű, és alacsony áron megrendelhetőek pillanatok alatt.