Körömágyhosszabbító zselé szuper áron online

Amikor körömágyhosszabbító zselét készül használni, először is vigye fel az építő gélt. Az építőréteg felvitele előtt minden körömfelületet töröljön le tisztítószerrel vagy körömszárítóval, és ellenőrizze a formát és a hosszát. Először vigyen fel egy alapozót, majd egy ragasztót (ez két különböző dolog) és hagyjuk pár percig száradni, mielőtt felhelyezné a körömágyhosszabbító zselét.

Körömágyhosszabbító zselé kedvezményes áron várja a marilynails.hu weboldalon, ezért ne menjen messzire, látogasson el hozzánk és tekintse meg teljes készletünket. A körömágyhosszabbítás előtt a kemény gélt kell felvinni, ez a műköröm felhordásának legnehezebb része. Ha a formulákat nem megfelelően alkalmazzák, a köröm csomósnak, túl vastagnak vagy görbültnek tűnhet. Vegyen fel egy kis átlátszó zseléréteget és helyezze a köröm közepére, majd kis körkörös mozdulatokkal dolgozza fel a szabad szélén, majd a kutikula területéig fedje le az egész körmöt, ügyelve arra, hogy tiszta szélt hagyjon az oldalfalak körül. Végezze el ezt az egyik keze négy ujjával (egyszerre kettőt is megtehet, ha úgy tetszik), menet közben erősítse meg a körmöket az UV/LED lámpa alatt, miután pedig mindkét kézen megcsinálta a négy ujját, vigye fel a hüvelykujjakra és helyezze a lámpába. Ebben a szakaszban minden ujjon átlátszó zselé lesz.

A zselé felhordása után a körmöt le kell csiszolni, és a kívánt formájúra és hosszúságúra reszelni. A köröm csiszolása segít eltávolítani a megmaradt géltörmeléket is. A köröm felhordása után itt az ideje, hogy keressen egy körömágyhosszabbítót, valamint egy körömlakkot, a hosszabb élettartam érdekében, vagy egyszerűen ragaszkodjon egy klasszikus francia manikűrhöz. Bővebb leírásért és körömágyhosszabbító zselékért keresse fel bátran a marilynails.hu weboldalt.