Konica Minolta eredeti tonerek széles választékban

Legyen szó Konica Minolta, vagy bármely más egyéb toner márkáról, alapvetően kétféle típust tudunk megkülönböztetni. Az újdonsült nyomtató tulajdonosok sokszor belekeverednek a kettő közti különbségbe és elveszettnek érzik magukat a tonerek világában. Az alábbiakban egy kis segítséget adunk a tonerek kapcsán.

Konica Minolta 2003-ban jött létre két cég egyesülése révén. Japán cég lévén a prémium minőség biztosított, ami miatt sokan úgy vélik, hogy a márka termékei drágák, ez azonban egyáltalán nem igaz, egyáltalán nem drágábbak az átlagnál. A Konica Minolta elsősorban elektronikai eszközöket gyárt, főként tonereket, tintapatronokat és nyomtatókat, azonban emellett még orvosi elektronikák tükörreflexes kamerák gyártásában és tervezésében is érdekeltek. A Konica Minolta tonerek esetében, akárcsak más márkák kapcsán, kétféle toner áll rendelkezésre. Az eredeti tonereket a nyomtató gyártója készíti, így OEM minősítéssel rendelkeznek, ami az Original Equipment Manufacturer kifejezés rövidítése. Az eredeti tonerek esetében mindig fontosnak tartjuk kihangsúlyozni, hogy nem szabad szó szerint venni a megnevezésüket, tehát nem azt jelenti, hogy a másik típus, az utángyártott toner hamisítvány.

Az utángyártott tonereket sokáig kerülték a vásárlók és csak kevesen merték bevállalni, hogy velük nyomtatnak. Ennek oka, hogy számos tévhit keringett ezen típusú tonerek kapcsán. Mára viszont a tesztek és szakértők bizonyították, hogy az utángyártott tonerek egyáltalán nem ördögtől valók, közel hasonló teljesítményre képesek, mint az eredeti tonerek. Éppen ezért mindenképp jó választásnak bizonyulnak. Bármelyik típus mellett dönt, érdemes ellátogatni az onlinetoner.hu webáruházba, ahol minőségi, széleskörű kínálatot talál nagyszerű áron!