Itt mindent megtudhat az OKJ tanfolyamokról

A melyiksuli.hu egy online oktatásszervező és közvetítő rendszer, amit az iskolarendszer kívüli képzések összefoglalására hoztunk létre, hogy a hallgatók testre szabottan keresgélhessenek OKJ tanfolyamok közt és találhassák meg a számukra megfelelőt, anélkül hogy ehhez több oktatási intézmény honlapját fel kellene keresniük.

Itt sok mindent megtudhat a szociális asszisztens képzésről, a jelentkezési feltételekről, az oktatás helyszíneiről és árairól. Weboldalunk nem nyújt képzéseket, csak segítségére van a tanulni vágyók számára, hogy megismertethessen velük minden tanfolyamot, és összehasonlíthassák egyes intézmények ajánlatait. Ha a mi weblapunkat választja a keresésre, nem kell plusz költségektől tartania, hisz jutalékunkat az oktatási intézmények fizetik. Sőt, ha rajtunk keresztül jelentkeznek a portálunkon meghirdetett tanfolyamok egyikére, akkor elfelejthetik a kockázatokat, mivel nálunk, ha 8napon belül ráakadnának egy jobb ajánlatra, elállhatnak a megállapodástól. Ezek mellett itt még egyéb online kedvezményekben is részesülhetnek, így még olcsóbban tudnak tanulni, és szerezhetik meg bizonyítványukat.

Egy tanfolyamra a biztos helyet, csak akkor tudja egy tanuló biztosítani, ha minél előbb kifizeti a képzés díját, illetve annak első részletét. Ezért ajánljuk mindenkinek, aki minden szempontot figyelembe véve eldöntötte, hogy egy adott képzésre jelentkezne, ezt tegye meg minél hamarabb, így biztosan nem fog semmiről sem lemaradni. A befizetés előtt, vegye figyelembe az árazást, hisz az ár tartalma oktatási intézményenként változó, sőt tanfolyamok szerint is eltérő lehet, mivel nem minden esetben tartalmazza, például az anyagköltségeket, eszközöket, jegyzeteket vagy épp a vizsga díját. Ezeket külön számítsák fel. Részleteket és a tanfolyamok közti böngészésért, keresse fel honlapunkat.