Ipari szűrőzsákok olcsón

Az iparban az egyik legfontosabb szűrő elemnek számít a szűrőzsák amely porszűrést, porleválasztást és különböző folyadékszűrési feladatokat is könnyen végez. Cégünknél, az Indufil Hungária Kft-nél a szűrőzsákok, illetve porzsákok nagyrésze hazai termék, így gyors reakciót, illetve alacsony árakat tudunk biztosítani. Bővebben erről az indufil.hu weboldalon olvashat.

Ipari szűrőzsákok rendelhetőek rendkívül alacsony áron az indufil.hu weboldalon többféle méretben. A szűrőzsákokat egy nagy konfekcióüzemben készítik el, az alapanyagok ide tekercsben érkeznek meg, az igények alapján pedig szabják az anyagokat, varrógépekkel pedig összevarrják azt, és már készen is van a minőségi, hazai ipari szűrőzsák. A szűrőzsákok nyaka legtöbbször tömítőfilces kivitelben készül el, de vannak snap-ring rögzítéses darabok is, amelyek szintén kifogástalan minőségűek. Vannak olyan szűrőzsák alapanyagok amelyek hegeszthetőek, így néhány szűrőzsákot hegesztéssel is el tudunk készíteni.

A szűrőgyártás nagyon rövid határidővel történik, így ha ön leadja nekünk rendelését, akár már néhány napon belül meg is kaphatja az igényeinek megfelelő ipari szűrőzsákot. A szűrőzsákok legfontosabb célterülete a folyadékszűrés, illetve a porszűrés, így ha önnek is szüksége lenne ezek miatt egy minőségi szűrőzsákra, akkor mindenképpen hozzánk forduljon. Amennyiben több információt szeretne megtudni az ipari szűrőzsákokról, ne habozzon, látogasson el weboldalunkat az indufil.hu-ra, ahol bővebb leírás olvashat róluk. Kérdések felmerülése esetén forduljon barátságos ügyfélszolgálatunkhoz az info@indufil.hu e-mail címen, vagy akár tárcsázhatja a +36 96 960 074 telefonszámot is és barátságos csapatunk felveszi önnel a kapcsolatot, hogy válaszolni tudjanak a feltett kérdésekre.