Honey Bebish pelenka kiváló nedvszívó képességekkel rendelkezik, hogy ne kelljen óránként pelust cserélned

Sok szülő bevásárló listáján az elengedhetetlen csecsemőcikkek között szerepelnek az eldobható pelenkák. De milyen fajtát válasszon? Az áruházakban számos márka 100% műanyag, ami a szülőket jobb megoldás keresésére készteti. A Honey Bebish pelenka kiváló nedvszívó képességgel rendelkezik ami szuper kényelmet biztosít.

Honey Bebish pelenka kiváló nedvszívó képességekkel rendelkezik, hogy ne kelljen óránként pelust cserélned. Nézzen be hozzánk a pinesmart.hu weboldalra és itt a legjobb termékeket találja meg, ráadásul szétnézhet a Wipest, Mors, illetve a Fresh Mesh kínálatában, tehát érdemes ide látogatni. Kartal Murat az ügyvezető tulajdonos a Kartaltex Groupnál amely hazánkban az egyedüli importőr és forgalmazó. A 100% -os pelenkák 7x több nedvességet szívnak fel, mint a vezető pelenkamárkák. Ott van a szuperabszorbens pelenkatechnológiánk, amely kétféleképpen képes felszívni a nedvességet és megtartani a pelenkában. Több ezer apró, rugalmas tölcsérrel ellátott felső rétege elősegíti a nedvesség eltávolítását a bőrből. A legfelső réteg megnehezíti a nedvesség visszatérését a baba bőrébe. Ezáltal segít az érzékeny bőrnek a csecsemő fenekén szárazon maradni. Miért fontos a nedvesség eltávolítása a baba bőrétől? Mivel a bőrön levő nedvesség az egyik vezető oka a pelenkakiütésnek.

A legtöbb eldobható pelenka kőolaj eredetű műanyagból készül. Csapatunk arra ösztönzi a pelenkaipart, hogy fenntarthatóbb eredetű anyagokat használjon, mint például pamutot, cukornádat és fákat. A tipikus eldobható pelenkák polipropilént és poliésztert használnak a bélésben, a hátlapon és a folyadékelosztó rétegben. Ezek a műanyagok lényegesen több energiát használnak fel a nyersanyagok betakarításához és lágy szálakká történő feldolgozásához, mint a növények alapanyagként történő felhasználása. Ha minőségi pelenkát rendelne keresse fel a pinesmart.hu weboldalt és itt mindent megtalál.