Hatalmas Builder gel kínálat várja online!

A Marilyn különböző típusú builder gélek egész rendszerét tartalmazza, így biztosíthatja a szükséges fedést és viszkozitást. Több különböző lehetőség közül választhat, beleértve az átlátszó, színeket és különböző vastagságúakat, valamint három méret közül választhat.

Builder gel kínálat várja a marilynails.hu weboldalon, tehát nem kell messzire mennie, kattintson ide és megtalálhatja a legjobb géleket kedvező áron. Szeretjük, ha készletünkben számos zselé megtalálható, beleértve a vékony, önterülő alapozó gélt, az extra vastag géleket, amelyek egyáltalán nem mennek tönkre, és a rugalmas önterülő építőzseléket, amelyek nagyszerűek az erősítéshez és az átfedéshez. A tökéletes gél állaga attól függ, hogy mire van szüksége. A vékonyabb gél kiválóan alkalmas rátétekre, önterülő és erősítő hegyhosszabbításokra. A vastag builder gélek alkalmasak körömforma hosszabbítására és szórakoztató 3D-s tervek készítésére. Weboldalunk sokféle builder gel viszkozitást kínál, így Ön kiválaszthatja az igényeinek megfelelőt. Épületbővítésekhez használja a Marilynails Building Gel-t. Elég vastag ahhoz, hogy jól folyjon a körömformákon anélkül, hogy túlságosan szétterülne.

Az UV-kemény gélek felhasználásra készen állnak a használatra az edényből vagy tubusból, ellentétben az akrillal, amely a por és a folyadék megfelelő arányú összekeverését igényli. Ez azt is jelenti, hogy nincs jelen az akril monomer folyadék erős szaga. A fényre keményedés előnye, hogy addig nem szárad meg, amíg meg nem szárítja. Ez rengeteg időt ad arra, hogy a tervezéssel foglalkozzon, és megfelelő legyen. Amennyiben megtekintenél teljes builder gel kínálatot, nézzen be a marilynails.hu weboldalra. Weboldalunkon elérhetőségeinket is megtekintheti, ha kérdéseket tenne fel a builder gélekkel kapcsolatban.