Hajnövesztő sampon kedvezményesen

A haj növekedését elősegítő samponok olyan összetevőket tartalmaznak, amelyek bizonyos vitaminokat és tápanyagokat biztosítanak, amelyek stimulálják a tüszőket, miközben javítják egészségüket. Ez a fajta sampon extra hosszúságot és mennyiséget ad a hajának. Párosítsa a samponokat erősítő balzsamokkal, hogy megakadályozza a haj törését és más típusú hajkárosodást.

Hajnövesztő sampon kedvezményesen rendelhető a webshop.drhazi.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk még ma és megtalálhatja a legszuperebb termékeket méghozzá akciós áron. A hajnövesztő sampon nem hajhullás vagy más hajprobléma kezelése. Míg sok samponról azt állítják, hogy felgyorsíthatja a haj növekedését, legtöbbjük nem működik. Vannak azonban olyan termékek, amelyek elősegítik a haj növekedését. Ezek a samponok tartalmaznak bizonyos összetevőket, amelyek az elakadt hajnövekedés gyökerét célozzák meg – egészségtelen fejbőrt és tüszőket. A tökéletes sampon keresésekor fontos, hogy megértse, hogyan nő a haj és hogyan segít a sampon rajta. A haj növekedésének három szakasza van – anagén, katagén és telogén. Az első szakasz az, amikor a haja sokat nő.

Ez a szakasz két évtől 7 évig tarthat. A haja körülbelül 85% -a mindig anagén fázisban van. A katagén szakasz az az időszak, amikor a haj elválik a tüsző hagymájától. Ebben a szakaszban a haja leválik a tápanyagokról, amelyek megnövelik. A telogén fázis a hullás időszaka, amikor a haja elkezd hullani. Ez a szőrtüszők nyugalmi fázisa is, ahol a szálak gyökere teljesen elválik a tüszőktől. Amikor új haj kezd kialakulni, a szál kiesik. Az anagén fázis során a hajszál még mindig kapcsolódik a tüszőhöz. Azáltal, hogy nélkülözhetetlen tápanyagokat juttatnak a tüszőkhöz, egészséges és ellenálló szálak növekedhetnek. Ha bizonyos hajproblémákat tapasztal, mint például a haj elvékonyodása, gyakran a haj növekedésének három szakasza érinti őket. Amennyiben hajnövesztő sampont keres nézzen be a webshop.drhazi.hu weboldalra.