Gél lakk színek kaphatók hatalmas választékban!

A géles manikűr többe kerül a szalonban, mint a hagyományos manikűr – és szinte mindig szalonban kell elkészíteni. A gél manikűr elkészítése sokkal tovább tart, viszont maga a végeredmény is tartósabb. A lakk felhordásának folyamata nagyjából ugyanaz, mint a hagyományos manikűrnél. A körmei formát és tisztaságot kapnak, kezeit ápolják, a festés előtt felviszik az alaplakkot.

Gél lakk színek rendelhetőek a marilynails.hu weboldalra látogatva, tehát keressen fel minket és megtalálhatja teljes készletünket. A Marilynailsnél keményen dolgoztunk egy olyan gél körömlakk sorozat létrehozásán, amely csökkenti a formulában használt káros méreganyagok számát. Számos olyan termékünk is van, amelyek segítségével elősegíthetjük az egészséges, tartós és erős körmöket. Feltétlenül nézze meg gél körömlakk készleteinket, amelyek géllakkot, savmentes alapozót, tapadásmentes fedőréteget, tisztító oldatot és egyensúlyépítő gélt tartalmaznak. A gél alaplakk felvitele után a körmeit UV fény alá helyezzük, hogy „megkösse” a lakkot. Minden új réteg az UV fényben megköt az alkalmazás után, egészen a fedőrétegig. Miért kell keresztülmenni ezen a hosszú folyamaton? Sokan szeretik a zselés körmöket, mert sokkal tovább tartanak, mint a hagyományos manikűrök.

A gél lakk nem töredezett, így akár hetekig is fent maradhat. Csak akkor kell lecserélni vagy eltávolítani, ha a körmei túl nagyra nőnek. Ha természetes körmeit szeretné növeszteni, a gél jó választás. A gél védőréteget ad hozzá, amely segít megóvni a körmöket a töredezéstől. Ennek ellenére a gél manikűr nagyszerű, ha sokat használja a kezét, és szeretné, hogy a körmeid tartósak legyenek. Lehet, hogy néhányan hallották, hogy a géles köröm a műköröm egy másik típusa. A gél manikűr azonban nem ugyanaz, mint az akril. Bővebb leírásért keresse fel a marilynails.hu weboldalt.