Féktárcsa online is megrendelhető

Vannak olyan alkatrészek, melyek elengedhetetlenek a biztonságos vezetéshez. Pont ilyen alkatrész a féktárcsa is. További információért tartson velünk.

Féktárcsa széles választékát kínáljuk a kedves vásárlók részére. Amennyiben nem szeretne lemaradni a legjobb ajánlatokról, akkor keressen fel bennünket a webáruházunkban és használja ki a kedvező árainkat. Amikor azt érezzük, hogy a járművünk kissé bizonytalanná válik és sokkal hosszabbá válik a féktáv, akkor az minden bizonnyal arra utalhat, hogy valamilyen meghibásodás állhat a hátterében. A féktárcsák a vezetés során sérülhetnek, megkopnak, melyre érdemes oda figyelni. Ugyanis az ilyen problémák nagyban befolyásolhatják a biztonságos közlekedést. Ugyanis a féktárcsa az az alkatrész, amely fékezés alkalmával nagy erővel hozzászorít és erősen súrlódó fékpofákkal együttes erővel lefékezi az autók kerekeit. A féktárcsák általában valamilyen féle erős fémötvözetből készülnek, így igen ritkán állhat elő ennek az alkatrésznek a cseréje. Általában egy-egy alkatrész kb. 160-180 ezer kilométert képes megtenni.

Bár azt mondtuk, hogy rendkívül nehezen kopik, viszont ha napi szinten kivan téve nagy igénybevételnek, akkor könnyen előfordulhat hogy akár 2-3 millimétert is megkophat. Vagyis veszít a vastagságából, vagy hullámosra kopik. Ez leginkább gyengébb minőségű, vagy rosszul beállított alkatrészeknél léphet fel. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, akkor keressen fel bennünket a webáruházunkban, ahol a széles kínálattal várjuk a kedves érdeklődőket. Melyben minden márkához megtalálhatja  a szükséges alkatrészeket. Nálunk csakis minőséges és márkás termékeket talál, melyeket kedvező áron kínálunk. Forduljon hozzánk bizalommal, mi állunk rendelkezésére.