Fantasztikusan szép ásványok karkötőkhöz

Mivel a pozitív energia az egyensúly megteremtéséről és fenntartásáról szól, a test mindkét oldalán lévő karkötők szimmetriája jelzi az erőteljes nőkben meglévő harmóniát. Ahogy az agy jobb és bal oldala különböző funkciókat lát el, a test jobb és bal oldala különböző energiafunkciókat lát el.

Ásványok kaphatók széles kínálatban az asvanyajandek.hu weboldalon, ezért itt a helye nálunk ha ön is régóta szeretne ásvány karkötőket rendelni. Ahhoz, hogy a legtöbbet hozza ki energiahatékonysági karkötőiből, fontos először megértenie, hogy mit tesz a test mindkét oldala. Így gondoskodhat a karkötőről, ásványokról és szándékairól a test megfelelő oldalán, és a lehető legtöbbet hozhatja ki ékszereiből. Míg a bal oldal érzékeny, felelős a belső énje kezeléséért, a jobb oldala inkább arról szól, hogyan cselekedjen a külső világban. Energiát kap a bal oldalán keresztül, és ezen az oldalon hajt végre pozitív „váltásokat”, amelyek érzelmileg a legjobban szolgálják. Amikor bizonyos gyógyító ásványokat visel a bal csuklóján, tudatosan irányíthatja és módosíthatja a külső környezet stresszeit. Ezzel szemben a jobb oldala a „cselekvő” oldala. Amikor ásványt visel a jobb csuklóján, az ásványok elősegítik a termelékenységet és ellenőrzik a külső környezetbe juttatott energiát.

Az ásvány karkötők lehető legjobb energetikai előnyeinek eléréséhez egyszerűen meg kell találnia a megfelelő egyensúlyt a bal és a jobb oldala között (hasonlóan az ősi kínai yin és yang energia fogalmához) Ezt úgy teheti meg, hogy a bal és a jobb csuklóján meghatározott kombinációkban ásvány karkötőket visel, hogy jobban elérhesse azt, amire vágyik. Javasoljuk, hogy viseljen legalább 2 karkötő kombinációját mindkét csuklón, amikor ezzel a koncepcióval dolgozik. További információkért és részletekért nézzen be az asvanyajandek.hu weboldalra.